Loomulikult on toakassi pidamisel mitmeid eeliseid — näiteks vastastikune lähedustunne ja suur rõõm oma lemmikloomast ning eelkõige ohutus. Kassile tähendab see aga suuremat lakkumisvajadust, väiksemat aktiivsust ja piiratud võimalusi kontaktiks loodusega. Sellepärast vajabki ta spetsiaalselt toitu.

Karvapallide kontroll

Kass köhib karvapalle?

Friskies Indoori kiudainete sisaldus toidus on tähtis kasside terve soolestiku tagamiseks. Vähene temperatuuri ja valguse muutus toakeskkonnas ning koduste kasside suurem lembus end lakkuda, võivad viia pideva karvapallide köhimiseni. Friskies Indoor sisaldab kiudaineid, nagu kaera kiudained ja tselluloos, mis kergendavad seedimist, reguleerivad soolestiku tegevust ja vähendavad karvapallide teket.

Stabiilne vorm

Su kass võtab kaalus juurde?

Rasvumine on number üks kasside terviseprobleem. PURINA PetCare instituudi uurimisrühm teeb iga päev selle nimel tööd, et võidelda lemmikloomade rasvumise ja sellest tulenevate terviseprobleemidega. Uurimused näitavad, et toakassidel on väga kindlad toitainete vajadused. Selleks, et sinu kass ei muutuks ülekaaluliseks või rasvunuks on Friskies Indoori retseptis õige proteiinide ja kalorite suhe, mis kindlustab sinu kassi hea vormi säilimise ning peale selle tagab see ka laitmatu lihastoonuse.

Halb lõhn

Kodulõhna tunned alati ära? Kass ei tõmba vahel vett?

PURINA PetCare instituudi uurimisrühm koos teiste rahvusvaheliste ekspertidega on tõestanud, et siguri juur soodustab „heade“ bakterite teket kassi soolestikus ja vähendab „halbade“ bakterite hulka, luues nii stabiilse seedekeskkonna. Just seetõttu sisaldab Friskies Indoor sigurit. Uuringud näitavad ka, et sigur vähendab väljaheidete lõhna ja seeläbi liivakasti lõhna kuni 20%.

Kass närib lilli?

Sa armastad oma lilli, kuid kass teeb nendega kiiresti 1:0?

Kui su toakass närib potililli, rahuldab ta arvatavasti oma muru söömise vajadust. Andes oma kassile Friskies Indoori, saab ta taimetoidu vajaduse kätte igast toidukorrast ning sina ei pea kunagi enam ilusatest taimedest loobuma.