1. Rohelised või kollased seinad

On tõestatud, et need värvid tekitavad kõige rohkem õnnetunnet. Siiski on need liiga julged värvid, et terve kodu seinad nendega üe võõbata — piisab paarist seinast valge või muu neutraalse värvi kõrval.

2. Värsked lilled

Lilled päästavad valla õnnehormooni ja mõjuvad alati kosutavalt. Et ei peaks liiga palju närtsinud lilli ära viskama ja uusi juurde ostma, muretse ka potililli.

3. Perefotod

Siin-seal — ka voodi kõrval öökapil — võiksid olla mõned raamitud perefotod. On tõestatud, et nende vaatamine teeb õnnelikuks ja rahulikuks.

4. Vanilje lõhnaküünlad

Sellel on põhjus, miks sa pärast rasket päeva tööl kipud küünalt põlema süütama — see on superlõõgastav. Vanilje on eriti hea, sest sellel lõhnal on tõestatud tuju tõstev toime.

5. Päevik

Su kodus võiks kindlasti lebada mõne laua peal märkmik või kaustik, kirjutusvahend kõrval, kuhu saad aeg-ajalt, vahel ka lihtsalt möödaminnes, mõne märkme teha. Teinekord saad seda lehitseda ja vaadata, mis oled eelmistel päevadel teinud. See on järjepidevus, mis teeb õnnelikuks.

6. Karvased sõbrad

Koduloomad on suured stressimaandjad, nii et kui vähegi võimalik, võiks mõni karvane elukas kodus ringi jalutada. Ära ainult unusta, et sa oled selle looma eest ka vastutav ja pead tema eest hästi hoolitsema.

7. Lillelõhn

Lillelõhnalised küünlad või eeterlikud õlid tõstavad meeleolu ja õnnetunnet. Eriti on seda tõestatud roosilõhna puhul.

Allikas: Elle Decor