Nii valiti tuppa päikselised valgustid, mummuline tapeet, ringjas tahvel ja teised ümarate vormidega asjad. Eesmärk oli sisustada tuba, kus väiksel poisil oleks tore olla ja mängida, seepärast on toas täiesti ametlikult väike salakoht voodi esimesel korrusel, kuhu on planeeritud ka kardinad ja seinavalgusti, et oleks hea vahest omaette olla või sõpradega peitust mängida. Planeeritud peidunurk lahendab ühtlasi ka tekkidest üllatus-onnide probleemi elutoas ja söögilaua all.

Kuna lapsed kasvavad kiiresti ja varsti tahab väike laps juba suure lapse mööblit, otsustati sisustuse peale vähem kulutada. IKEA mööbel on taskukohane ja kvaliteetne, piisavalt kerge ja lapsesõbralik, et mudilane endale haiget ei teeks. Toa nurka paigutati leidlikult maast-laeni riiul, käepidemeteks vahvad kummist autod. Riiulid ja sahtlid on eri kõrgustel, et mugavalt voodi teise korruse panipaikadesse poetada unejuturaamatud ja alla näiteks mänguasjad. Loomulikult ei puudu toast ka suur mänguasjakast ja oma garderoob. 

Toa sisustamisel on lisaks mängulustile mõeldud ka loovate oskuste arendamisele. Suur ringikujuline magnettahvel võimaldavad nii joonistamist kui joonistuste kinnitamist. Oma pilte saab eksponeerida ka kirjutuslaua kohal ja akna all asuvatel magnet-joonistustribadel. Sealt leiame ka teisaldatava pliiatsitopsi. Tegelikult on hea mõte kasutada lastetoas pindu, mille peale on lubatud joonistada, siis on väiksel tegelasel oma kindel tuba, kus saab seina peale joonistada ja ta ei kasuta selleks kõiki korteri seinu. 

Kuna tuba oli küllaltki pime, said seinad lõbusa kollase ja wasabi-roheka tooni, mis valmisid värvipesu tehnikat kasutades. Vallatult mõjuvad ka värvilised riiulid laua kohal. Valgust laseb päeval tuppa kerge läbipaistev asümmeetriline kardin. Magamamineku ajaks tõmmatakse ette valge pimendav ruloo.