1. Joonista riidevärvidega
“Kui mõni plekk peal, mis pesus välja ei tule või on lihtsalt ühevärviline asi igavaks muutunud, siis joonistan sellele riidevärvidega ja asi saab jälle uue väärtuse,” tutvustas üks grupi liikmetest oma meetodit.
Kogumispäevik
  1. Tee vanast riideesemest hoopis uus!

“Tütar ei tahtnud oma vanast T-särgist loobuda, tegime sellest talle mütsi,” tutvustas teine grupi liige.. Taaskasutus on grupi liikmete seas väga populaarne, sest see võimaldab lisada riietele värskust ja on samal ajal ka soodne. “Põhimõtteliselt kõik mis poodidest leian, tuunin ümber, õmblen parajaks, teen paar disainielementi juurde ja voila!” tutvustas üks grupi liige oma lähenemist.
Kogumispäevik

  1. Lisa huvitavate elementidega riietele elu

Üks grupi liige näitas, kuidas tal õnnestus tavapärasest teksatagist tütrele luua värvikas ja silmapaistev uus. Pildid ja kleepsud tellis ta Hiinast. “Nii säästsin ka raha võrreldes sellega, kui oleksin need Soomest ostnud,” tutvustas ta.
Kogumispäevik

  1. Tee enda riietest lastele riided

Väga palju on grupi liikmete seas ka neid, kes oma riietest on õmmelnud järeltulijatele uued riided. “Õmblen hobikorras väärtustava taaskasutuse meetodil riideid naistele ja lastele,” tutvustas üks grupi liige oma ettevõtmist.
Kogumispäevik

  1. Beebiriided annavad mänguruumi

“Kuna beebid kasvavad kiirelt, siis sellisel hetkel kui mul pojal mingi body või tudukas väikseks jäi, lõikasin keskelt pooleks ja kombineerisin mingi teise body osa sinna vahele. Kõige õnnestunum asi oli käterätikust hommikumantli tegemine. Kuna ei ole õmbleja ja järgmisel hommikul oli Spa-sse minek, siis ei jäänudki muud üle kui miskit algeline asi kokku klopsida pojale. Usun, et võin tulemusega rahul olla,” rääkis üks grupi liige.
Kogumispäevik