1. "Minu tuttavate perekonnal oli suur ja kaunistatud jõulupuu keset tuba. Augustikuus."

2. "See jääb mulle alatiseks meelde. Ma olin umbes kümneaastane, kui läksin oma sõbrale külla. Ta isa istus televiisori ees, sõi redist ja oli oma nina pesupulgaga kinni pannud."

3. "Minu endine tüdruksõber ei tahtnud kunagi peale väljaskäimist tema poole minna, alati ainult minu poole. Kui ma lõpuks sain ta nii kaugele, et me läksime tema poole, sain ma aru tema vastumeelsusest - pisikeses korteris elas üheksa inimest ja kaks kassi."

4. "Ma olin oma tuttavate juures lapsehoidja ja üritasin saada kätte sokki, mis oli kleepunud taldriku külge. Taldrik oli kleepunud põranda külge, mille alt tuli omakorda välja poolik ja surnud hiir."

5. "Minu sõbranna vend harrastas kraanikaussi pissimist, niimoodi, et vannitoa uks oli lahti. Ta ei olnud väike laps, ta ei olnud purjus... ta lihtsalt pissiski kraanikaussi."

6. "Kui ma läksin esimest korda külla oma isa uuele naisele, ütles ta enne uksest sisse minekut, et tema kodus on näksimine keelatud ja süüa saab raudkindlatel kellaaegadel. Meist ei saanud kunagi sõpru."

7. "Minu sõbranna juures oli koerakaka põrandal. Igal põrandal. Igas toas. See oli uskumatu."

8. "Käisime kunagi sõbranna tuttava juures, kes hoidis oma toas mädanenud mune ja kutsus neid koduloomadeks."

Allikas: DailyMail