1. Et toit panni külge kinni ei jääks, raputa enne praadimist kuumale pannile soola. Oota natuke ja pühi sool majapidamispaberiga ära.

2. Ära viska tühja ketšupi- või majoneesipudelit minema, kasuta seda hoopis pannkookide tegemisel. Pese pudel puhtaks ning vala sinna sisse pannkoogitainas. Pudelist on mugav tainast pannile kallata - see ei tilgu pliidile ning koogid jäävad ühtlaselt ümarad.

3. Kui sool kipub topsi sees tükki minema, lisa soolale natuke riisi ning mure on unustatud.

4. Et sukkpüksid kauem vastu peaks, tuleb nad enne kandmist korraks külmutada. Tee sukad märjaks, vääna välja ja pane kilekotiga sügavkülma. Kui need on külmunud, sulata üles ja kanna muretult!

5. Mööblijälgi saad vaibalt eemaldada jääkubiku abil - pane muljutud kohale jäätükk, lase sulada, kuivata ning tõmba seejärel koht tolmuimejaga üle.

Vaata teisi toredaid nippe Maretist!