Nimekirjast leiame järgmised põnevad tooted:

*Pehme kiiver kõndima õppivale mudilasele, et ta kukkudes pead ära ei lööks.

*Järelemõtlemispadi erinevate mängudega — kui laps teeb pahandust ja saadetakse nurka või toolile istuma, tehakse seda selleks, et ta oma tegude üle järele mõtleks ning enam lollusi ei teeks. Kahtleme sügavalt, kas uus mänguasi karistusena just eriti efektiivne on.

*Platsentast mängukaru — tõsi, pole ju midagi nunnumat ja armsamat kui platsenta! Kahtlemata on platsenta mõõtmine, lõikamine ja sellest lõpuks karu kokku õmblemine üks ütlemata tore meelelahutus.

*Käekujulised padjad, mis beebit magamise ajal toetavad — meie neid jõleda välimusega hiigelkäsi oma beebi kallale ei laseks.

*Swarovski kristallidega kaunistatud lutt — oleme üsna veendunud, et beebi suudab mõistlikuks inimeseks kasvada ka ilma nii edeva vidinata. Pealegi — kristallid võivad luti küljest lahti tulla ning beebile hoopis ohtlikud olla.

*Ultrahelipildiga mansetinööbid — kas see on tõesti viis, kuidas tahad beebiootusest kogu maailmale teada anda? Kas su mees tõesti julgeb sellistega ärikohtumisele minna? Vaevalt…

*Beebitüdruku esimesed kontsakingad vanusele 0-6 kuud — selline kink oleks isegi Suri Cruise`i jaoks liig.

*Beebiämber — milleks beebile vann, kui võid tema pesemiseks kasutada selleks eraldi valmistatud ja hullumeelset raha maksvat ämbrit. Pealtnäha ei erine see kuidagi tavalisest ämbrist, kuid tootja väidab, et selles ämbris on beebilm mugavam ja soojem kui vannis.

*Potil istumise kindad — et tualetti kasutama õppiva mudilase kätud mustaks ei saaks. Leiutajad ilmselt ei ole seebist ja veest midagi kuulnud. 

*Sadul isa seljas ratsutamiseks — kuidas küll papad enne selle toote leiutamist oma lastele sõitu tegid? 

*Hot-dogi viilutaja — kulutada seitse dollarit, et hoida kokku kaheksa sekundit, mis kuluks hot-dogi tavalise noaga tükkideks lõikamiseks? Tundub mõistlik, eks?!

*Lapse jalutusrihm — meile tundub, et mõistlikum on õpetada lapsele käest kinni hoidmist ja sõna kuulamist. Põnni kutsikana kohtlemine tundub üsna alandav.

*Vankrilükkamiskindad — kindad tõesti kipuvad tihti ära kaduma, kuid lihtsam ja mõistlikum lahendus oleks osta üks paar ilmastikukindlaid kindaid ja hoida neid alati vankris, kui kasutada seda totrat kätesoojendajat.

*Kaka- ja pissikujulised padjad — kommentaarid on liigsed. 

*Parukad beebidele — tited oleks palju nunnumad, kui nad ei oleks nii kiilakad. Õnneks on keegi tark inimene sellele lahenduse leidnud ja meisterdanud spetsiaalselt beebidele mõeldud parukad. 

*Play-Doh voolimismassi lõhnaga parfüüm — kes meist ei tahaks päev läbi lõhnata kui plastiliin?

*Beebirakmed tualetis käimiseks — no tead küll, sa tahad WC`sse minna, beebi tahab kaasa tulla, kuid põrand on liiga räpane, et teda sinna mängima lasta. Mida sa teed? Sa riputad beebi rakmetega nagisse või ukse külge! Lihtne!

Andke teada, millistest totakatest beebitoodetest te veel kuulnud olete?