Mina olen sind juba nõnda palju näinud, et minu meelest olid sa ikka nagu sa oled alati olnud. Ainult naljakas oli see, et kui ma nägin ekraanilt, et sa mind lõid, siis ma tundsin ka seda. Ühesõnaga, käes on see, mida ma ammu oodanud olen — sa ikka rabeled seal sees mõnuga. Ja ei olegi eriti tunne, nagu tulnukas oleks mu sees. Pigem on selline tunne, nagu oleks mu tütreke seal sees.

Aga nüüd isa kiri!

Oh jummel, linnuke!

Nägin sind täna esimest korda. Suht live -show oli ja ma olen sinu üle väga õnnelik. Sisimas teadsin ma juba ammu aega tagasi, et sina mulle tuled just nimelt tütre näol. Olin sinu ja Malluga täna hommikul ultrahelis ja sind näidati mulle telerilt. See on ikka hoopis teine asi, kui sa näed mingist filmist suvalist ultraheli või siis omaenda lapsest.

Olin just öösel tööl olnud ja väga vähe maganud, ning ma kui seda kõike nägin, ei näidanud ma eriti mingeid emotsioone välja, nagu tavaliselt mehed ikka, aga tegelikult oli ikka võimas tunne küll. Muidugi enamuse ajast oli ikkagi nii, et pilt oli zoomitud kuhugi sinu ajudesse või sisikonda, aga nägin sind eemalt ka ja see oligi võimas! Arst samal ajal kogu aeg võttis mingeid mõõte ja rääkis iga mõõdu kohta, et mida ta parasjagu võtab ja kas see on normaalne ja linnukene, sinul olid kõik asjad jumala timmis.

Nägin su imepisikest südant põksumas suurel LCD ekraanil, mis oli täiega äge. Arsti jutu järgi on sul väga asjalik pisike süda ja kõik osad sellest on õigesti omal kohal. Ja kõige lõpuks näidati sinust veel 2D pilti. Minu arust on sul Mallu nina. Arst ütles, et see võib veel muutuda, aga vähemalt praegusel hetkel on sul jumala armas Mallu nina moodi väike nina.

Nüüd kus ma tean, et sa tüdruk oled, tekib mul nii palju uusi küsimusi: näiteks mis värvi su juuksed tulevad? Kas sa oled pikka või lühkest kasvu? Või mis su nimi saab olema? Just see sinu nime valimine saab meil Malluga kindlasti keeruline olema, aga ma loodan, et me suudame sulle täiega khuuli nime mõelda ja see meeldib sulle tulevikus.

Igatahes oled sa praeguseks umbes pool aega juba ära istunud Mallu sees ja umbes sama palju on veel jäänud. Ma üritan ikka Mallule igasuguseid häid asju sisse sööta, et sa seal ikka nälga ei jääks ja palju juua anda, et sul rohkem ruumi oleks. (Nii on, et kui Mallu palju joob, siis sul on rohkem ruumi —  arst rääkis.)

Nii et võta vabalt ja ning muretsemiseks pole põhjust, sest ma vaatan, et Mallukese ja sinuga midagi ei juhtuks!

Sinu isa