“Oi, mina olin kokku mingi seitse kuud seksita,” kurtis mulle üks sõbranna, kellel praeguseks juba aastane laps kodus olemas on. “Nii pea, kui mulle kõht ette kasvas, leidis mees, et see tegevus on nüüd tema meelest rõve,” seletas ta. Nimelt kartis mees, et muidu “lööb ta otsaga lapsele pähe” ja kui jutt kolmeka peale läheb, siis mõtlevad mehed ikka enamasti kahte naist, mitte ühte naist, kelle sees juhuslikult teine inimene on.

Ka foorumites käiatakse seda teemat üsna tihti ja muidugi jagunevad ka seal sõna võtvad mehed kahte leeri: sellised, kes leiavad, et rase naine on nagu naine ikka ja kannatab ikka kätte anda küll, teised aga usuvad siiralt, et see on väga vale ja seda ei tohiks iial teha.

Kõige naljakam väide, mida ma olen lugenud on see, et rasedatega seksivad ainult maakad ja perverdid. Maakad ikka sellepärast, et see on neile ainus aeg, kus saab ohutult seksi — naine ju siis ei jää kindlasti rasedaks! Ja noh, perverdid, sest nad on haiged perverdid ja ükski normaalne mees seda nagunii ei teeks.

Mina ei saa aru, kust naised endale sellised jobud mehed välja kaevanud on. Loogiliselt võttes on rasedatel naisel hormoonid nagunii laes ja mehed võiksid lihtsalt nautida seda, kui naine neile olulisemalt tihemini kätte annab. Selle asemel, et nagu mingi pubekas vinguda, et fuhh rase naine on rõve.

Öelge mulle, mis moodi on rase naine rõve? Enamasti palju rohkem oma kehaga rahul, hormoonidest tulvil ja muidu tore. Ja nagu kõik teavad, ei tasu rasedat naist vihale ajada. Kuidas need mehed üldse julgevad oma naistele "ei" öelda?! Või siis see ongi nende taktika, et ajavad naise nii närvi, et temal ka seksiisu täiesti kaoks?

Siinkohal kinnitangi kõikidele meestele, kes seda blogi lugema juhtuvad, et kohe päris kindlasti ei saa laps millegagi vastu pead, kui möllamiseks läheb.  Küsige arstidelt või ämmaemandatelt, kui ei usu! Ja samuti olen kindel, et laps ei saa aru, mis tegevus samal ajal toimumas on. Kuidas  ta üldse aru peaks saama? Ta ei saa MIDAGI aru!

Inimesed peaksid lihtsalt elama oma elu nii, nagu see ikka veerenud on ja seksimata ei maksa küll üheksa kuud olla. Tekitab ainult palju mõttetuid pingeid.

Minu igapäevaheietusi saate lugeda aadressilt http://tahanteada.wordpress.com/, kus halan, rõõmustan ja jutustan tunduvalt rohkem. Eks ikka nii on, kuidas elu käib.