"Olen väga tänulik, et Tallinna linn jagab beebipakke, sest seal on mõned päris toredad asjad," alustab ta oma juttu. "Mis aga puudutab riideid, siis ma tahaks hoiatada teisi lapsevanemaid, et nööbid vajavad kindlasti üleõmblemist, sest need tulevad kergelt ära ja kujutavad endast lämbumisohtu!"

"Lapsed panevad ju kõik asjad suhu ehk eluohtlik olukord võib tekkida sekunditega. Tegelikult võiks Tallinna linn sinna pakki panna hoopis ohutumad, trukkidega riided," soovitab ta.

Ema muret kommenteerib imikute hoolduspakke valmistava ettevõtte Katarina OÜ esindaja Kristi Täht:

Hoolime väga oma tööde kvaliteedist! Oleme sarnaseid tooteid valmistanud tuhandetes. Jube keeruline on kommenteerida anonüümset süüdistust. Täname tähelepanu juhtimast nööpidele ja jälgime edasist tootmisprotsessi veel hoolsamalt. Tooted on valmistatud riigihankes etteantud spetsifikatsiooni järgi.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapea Tõnis Mölderi kommentaar beebipakkide ohutuse kohta: Tänan lapsevanema tagasisidet! Imikute hoolduspakid on kindlasti vajalikud. Beebipakke tellime hanke korras ning oleme saanud palju positiivset tagasisidet, et meie pakkide sisu on rikkalik. Kuid loomulikult on väga oluline rõhk just kvaliteedil ning pakis peavad olema kõik detailid turvalised laste jaoks. Juhul, kui selline tagasiside on korduv ning hankevõitja ei suuda täielikult pakkide turvalisust tagada, siis peame vajadusel leidma ka uue sobiva ettevõtte.

Lugeja, jaga meiega, kuidas oled sina rahul Tallinna linna hoolduspakkides olevate riietega?