“Ma loobusin alkoholist oktoobris, seda 18 aastaks,” kinnitas 36aastane Hathaway. “Ma lõpetan joomise kuni mu poeg elab koos meiega, sest ma tegelikult väga ei armasta seda, kuidas ma joon ja ta hakkab jõudma vanusesse, kus ta päriselt ka vajab mind igal hommikul.”

Anne, kelle poeg Jonathan sündis 2016. aasta aprillis, rääkis ka sellest hetkest, kui ta selle otsuse vastu võttis: “Ma viisin ta ühel päeval kooli, ma ise ei olnud roolis, aga mul oli pohmell ja sellest mulle piisas. Mulle ei meeldinud see üldse.”

Kui Degeneres naljatas, et just see on veel üks põhjustest, miks tema lapsi ei taha, rääkis Hathaway veel ühest intsidendist, mis pani ta otsustama, et ta ei soovi enam alkoholi tarbida: pidutsemine koos näitleja Matthew McConaughey ja tolle naise, Camila Alvesiga. “Me jõime terve öö ja siis ma pidin järgmisel päeval minema kohtumisele meie lavastaja, Steven Knightiga ja mul oli nagu… Kas te olete kunagi pidanud minema kohtumisele pohmellis?” küsis ta. “Ma justkui komistasin ruumi sisse, üks silm avatud, ja proovisin teda veenda mingis asjas, mida ma oma karakteri puhul muuta tahtsin.”

Vaata hetke Ellen’i jutusaatest:

Filmi “Saatan kannab Pradat” staar ei ole muideks ainus ema, kes on otsustanud lapse kõrvalt alkoholist loobuda. Parents.com veebilehe poolt läbi viidud küsimustikus tunnistasid 12% osalenud emadest, et nad ei tarbi kunagi alkoholi.

Lugejad, siit ka küsimus: kas ka teie olete otsustanud peale sünnitamist alkoholist loobuda või olete tarbitavaid koguseid vähendanud?