“Mu kooliaegsed sõbrannad hakkavad alles nüüd lapsi saama ja mul on nii hea meel, et mul on see kõik juba läbitud. Nemad jäävad koju passima ja on ööläbi üleval… Pealegi olen ma neist kõigist saledam,” loetleb naine, kes küll igatseb kooli, kuid tunneb, et võib sinna iga kell tagasi minna.

Amy jäi esimest korda rasedaks 12aastaselt, kui ta oli 15aastase ja talle praktiliselt võõra noormehega üheöösuhtes. Ta sünnitas poja Alfie 13aastaselt ja tuli koolist ära, et lapse eest hoolitseda. Tol ajal tunnistas ta muidugi, et kõik juhtunu oli rumal ja ta tahaks iga hinna eest kooli edasi jääda.

Amy kolis vanemate juurest välja 16aastaselt. Ehkki ta polnud Alfie isaga kunagi suhtes olnud, said nad taas üheks ööks kokku ja Amy jäi uuesti rasedaks — 16aastaselt nägi ilmavalgust tütar Destiny. Vaatamata sellele katkes igasugune kontakt Amy ja ta laste isa vahel.

“Mul oli väga raske üksikemana toime tulla,” tunnistab Amy, kellel on minevikus olnud probleeme ka seadusega, sest tema valdusest leiti kanepit. Lõpuks jäi ta ka oma kodust ilma, sest korraldas seal “meeletuid narkootikumiderohkeid pidusid”.

Vaatamata sellele ütleb Amy, et tal poleks midagi selle vastu, kui ka tema tütar varakult emaks saaks. “12aastaselt seksuaalvahekorda astumine on täiesti normaalne, kui ta ise tunned, et oled selleks valmis. Kindlasti ei soovita ma Destiny’l 12aastaselt rasedust planeerima hakata, aga kui ta siiski peaks nii varakult emaks saama, oleks ma õnnelik — oleks ju lahe 27aastaselt vanaema olla!”

Amy on oma elu lõpuks joonele saanud. Tema, 9aastane Alfie ja 7aastane Destiny elavad kolme magamistoaga kodus ja Amy on valmis kooli tagasi minema. Tal on kindel plaan töötada tervisealal. Ta usub siiralt, et on tänu oma noorusele ja energiale oma lastele suurepärane ema.

Vaata fotosid Amyst ja tema lastest SIIT!

Allikas: Daily Mail