Pärast seda, kui Andy ja Sarah kuulsid, et viljakusravi läheks neile maksma 60 000 dollarit ning ka siis oleks lootus last saada vaid ligikaudu 10%, otsustasid nad lapsendamise kasuks.Paar viidi kokku sobiva lapseootel naisega ning kui Sarah läks naisega koos mõnda aega hiljem ultrahelisse, oli arstil neile uudis: sündimas oli mitte üks, vaid kolm last!

Paari jaoks oli see imeline uudis. “Me olime alati teadnud, et tahame rohkem lapsi, kuid polnud kindlad, kas tahame selle vaevarikka lapsendamisprotsessi veel korra läbida. Saime korraga kõik, millest olime iial unistanud,” rõõmustab paar. Kolmikud Joel, Hannah ja Elizabeth sündisid enneaegselt, aga täiesti tervetena üheksa kuud tagasi ja kui nad olid alles neonatoloogia osakonnas, kui Andy’t ja Sarahit tabas uus üllatus: Sarah oli rase ja nagu kaks kuud hiljem selgus, ootas ta kaksikuid!

"Kas me olime natuke paanikas? Jah! Aga me olime väga-väga õnnelikud," räägib paar. Kaksikud Abigail ja Andrew on praeguseks kaheksanädalased. Sarah tõdeb, et isegi kui nad oleksid varem teadnud, et nad saavad oma lapsed, poleks nad kolmikutest ära öelnud. Andy usub, et just tänu lapsendamisprotsessile nad kaksikud saidki: "Kui kolmikute tulek poleks kogu seda stressi maandanud, ei oleks seda ehk juhtunud!"

Lähedased käivad regulaarselt Sarahit lastega aitamas, samal ajal kui Andy töötab ning kohalik kogudus saadab neile lahkelt maitsvaid kosu valmistatud toite. Laste peale kulub päevas 40-50 mähet ja seni on kõik paarile annetatud.

"Meid on väga-väga õnnistatud!" on Andy rahul.