1. Nad on kõige sportlikumad beebid

Kui septembrilapsed on lihtsalt heas vormis, siis 2015. aastal läbi viidud uuringust selgus, et oktoobrilapsed on lausa vapustavalt sportlikud, sest mida rohkem neid kandvad emad suve jooksul päikesekiirte poolt puudutatud said, seda rohkem sai ka laps D-vitamiini. Selle tulemuseks on ka parem luude ja lihaste areng.

2. Nende sünnilill on saialill

Saialilled kasvavad peaaegu 60 cm kõrgusteks ja neid väärtustatakse nende tervendavate omaduste poolest. Sa võid kasutada seda lille haavade parandamiseks, põletushaavade rahustamiseks ja isegi putukahammustuste leevendamiseks.

3. Nad on kas Kaalud või Skorpionid

Täpselt nagu mõned septembrilapsedki, on kuni 24. oktoobrini sündinud lapsed Kaalude tähtkujust ehk neid iseloomustab tasakaalukus ja sotsiaalsus. Need, kes on sündinud hiljem, on Skorpionid, keda tuntakse kirglike ja lojaalsete, aga ka üsna kangekaelistena.

4. Nad on romantilise loomuga

Üsna sarmikad oktoorbilapsed on väga headeks romantilisteks partneriteks. Kuna neid valitseb Veenus, toovad nad endaga kaasa harmoonilisust ja neid tuntakse kui "rahusõlmijaid".

5. Neid motiveerib ärindus

Tööd tõsiselt võtvaid ja sihikindlaid oktoobrilapsi motiveerib just ärindus, mistõttu võid juba kohe oma väiksele tütrele või pojale portfelli ära osta.

6. Neil on sünnipäev samas kuus päris mitme tuntud näoga

Kuulsate oktoobrilaste hulka kuuluvada näiteks Matt Damon (8. oktoober), Simon Cowell (7. oktoober), Ryan Reynolds (23. oktoober), Julia Roberts (28. oktoober) ja muidugi "Helisevas muusikast" tuntud Julie Andrews (1. oktoober).

7. Nende sünnikiviks on opaal ja turmaliin

Kui sa seda fakti juba teadsid, siis tõenäoliselt siin on sulle midagi uut: legendi järgi, kui kannad opaali, kuigi sa pole oktoobris sündinud, paned end ise ohtu. Ebausu järgi toovad opaalid ekstreemselt halba õnne ja neid ei tohiks kunagi kellelegi kinkida (ainult oktoobrilapsed ei pea selle pärast muretsema).

8. Nad kipuvad elama kõige kauem

Kas teadsid, et sügisel sündinud lastel on suurem tõenäosus elada kuni saja-aastaseks? Need, kes on sündinud oktoobris, elavad aga kõige kauem. Imeline, või mis?

Allikas: Good Housekeeping