Kas teie beebi on alati liikvel?
Kas ta muutub tavalise mähkmevahetuse käigus rahutuks, muutes selle suuremaks väljakutseks?
Sellel hetkel proovivad paljud emad püksmähkmeid, sest neid on liikuval beebil lihtsam vahetada.

Miks ma peaksin kasutama püksmähkmeid tavaliste mähkmete asemel?
Beebidele, kes hakkavad liikuma ja võib-olla isegi roomama, annavad püksmähkmed rohkem vabadust ringi liikuda, lubades teil samal ajal nende mähkmeid vahetada, nende mänguaega minimaalselt häirides.

Kuidas see võimalik on?
Selle asemel, et panna beebi mähkmevahetuseks pikali, võite lihtsalt tõmmata külgedelt, et eemaldada kasutatud püksmähe ning seejärel tõmmata seisvale beebile jalga uus mähe. Enam pole vajadust teda taga ajada, kui ta end pöörab ja minema roomab.

Millal võib üle minna tavalistelt mähkmetelt püksmähkmetele?

Ilmselgeks märgiks, et teie pisike on valmis püksmähkmete jaoks, on see, et ta on hakanud end mähkmevahetuse käigus eemale rullima ja vingerdama. Muidugi on üleminek püksmähkmetele iga lapsega erinev, ent paljud emad lähevad üle püksmähkmetele, kui nende beebi on kuus kuni üheksa kuud vana.

Kuidas ma püksmähkme ära võtan?

Püksmähkme äravõtmine on lihtne. Seda pole vaja alla tõmmata nagu pükse, selle asemel võite need eemaldamiseks lihtsalt külgedelt lahti tõmmata. Seejärel keerake mähe rulli, sulgege tagapool oleva teibiga ja visake mähkmekonteinerisse. Lisateabe saamiseks vaadake juhendit, kuidas kasutada püksmähkmeid. Detailne juhend: kuidas kasutada püksmähkmeid.

Kuidas saan püksmähkme jalga panna?
Jälgige, et pildid oleksid ees ja teip taga, libistage oma beebi jalad läbi avade ja tõmmake püksid üles. Reguleerige venivat vööd beebi kõhu ümber ja käige sõrmega ümber jalaosade, et kontrollida, kas need on lekete ennetamiseks väljapoole pööratud.

Kas püksmähkmed on sama imavad kui tavamähkmed?
Jah! Püksmähkmed hoiavad teie beebi sama kuivana nagu teised Pampersi mähkmed. Need annavad kuni 12 tundi kuivust, samal ajal kui paindlikud jalaosad aitavad ennetada ebameeldivaid lekkeid.

Kas püksmähkmed on mugavad?
Teie beebil on püksmähkmetega mugav. Kui tavamähkmed tulevad aktiivsel beebil mängu ajal lahti, siis püksmähkmete elastne vöökoht tähendab, et need püsivad paigal, ükskõik kui aktiivne beebi on. Paindlik vöökoht tagab tiheda istuvuse täieliku mugavuse jaoks.