Pärast kolme erilaadset sünnituskogemust on näitlejanna uueks kutsumuseks rasedaid toetada, et muuta maailm sündivatele inimolevustele ilusamaks ja turvalisemaks paigaks.

Kõik algas esimese sünnitusega, mis ei osutunud sugugi nii lihtsaks, kui naine haiglasse minnes oli kujutlenud. "Tegelikult ei kujutanud ma üldse midagi ette," tõdes Kleer Pere ja Kodu 9 kuu erinumbris. "Mul ei olnud mingeid ootusi. Imestan, et ma üldse sünnituseni jõudsin, sest olin küll rase, aga osa minust ei tajunud oma olukorda."

Praegu usub Kleer, et tema hirm sünnituse ees oli nii tohutu suur, et ta ei tahtnud sellest üldse midagi teada. Paraku viis eitamine välja selleni, et nüüdseks üheksa-aastane Luise Mathilde tuli ilmale keisrilõikega. "Ma tegelen veel praegugi keisrilõike tagajärgedega. Nüüd olen jõudnud sinna, kus mu keha ütleb: kõik, sa ei saa enam peitu pugeda selle eest, mida kogesid."

Paul Samueli (5) ootama jäädes tegeles näitlejanna oma rasedusega algusest peale. Et probleemiks oli olnud olukord, kus sünnitusteed vajalikul määral ei avanenud, hakkas ta käima vabastava hingamise koolitusel. Kõik õnnestuski ilusti, kuid varsti koges Kleer, et on võimalik sünnitada veelgi turvalisemalt.

Kolmanda lapse otsustas naine ilmale tuua kodus. "Ma ei tahaks seda kõigile soovitada, sest arstide juuresolek võib mõnigi kord olla vajalik, aga hea on teada, et saab ka teistmoodi."

Kolm nii eripalgelist sünnituskogemust on andnud Kleerile veendumuse, et ta tahab ja suudab toetada teisi rasedaid. Ajakirja ilmumise ajal oli loomisel Algallika Sünnitoetajate Ühing ja Kleer ei teadnudki veel, kas tema tulevik on seotud rohkem selle ühingu või näitlemisega.