1. Kaheaastased suudavad vaevu rääkida, aga kolmesed ei jää mitte kunagi vait.

2. Kaheaastased nutavad, aga kolmesed loobivad asju sinu pihta ja hakkad mõtlema, et äkki saatan on nad üle võtnud.

3. Kaheaastane on valmis sööma mida iganes sa talle pakud, aga kolmeaastasele sobivad ainult kolm asja, millest vähemalt üks on tavaliselt sulav juust.

4. Kaheaastase jaoks on vanniskäik umbes kümne minuti pikkune tegevus ja selle tulemuseks on puhas laps, aga kolmestel kulub vannis üle tunni aja ja tulemuseks on täiesti läbimärg vannituba, tilkuv ema ja 16 kasutatud rätikut.

5. Kaheaastased kannavad veel mähkmeid, mida tuleb aeg-ajalt vahetada, aga kolmeaastast pead juba potil käima harjutama ja maailm keerlebki ümber selle, millal neil häda peale tuleb.

6. Kaheaastane võib toidupoes terve aja ühte asja näppida, aga kolmeaastane dikteerib sulle ette kõik asjad, mida sa talle kindlasti ostma pead.

7. Kaheaastased lubavad sul end riidesse panna, aga kolmesed tahavad juba ise endale riided välja valida, mille tulemusena näevad nad välja nagu oleksid just hullumajast välja pääsenud.

8. Kaheaastasele ei meeldi räpane olla, aga kolmeaastase jaoks on see eraldi eesmärk.

9. Kaheaastase heaks saad sa asju ise teha ja säästad sellega palju aega, aga kolmene peab kõike ise saama teha ja see võtab aega terve igaviku.

10. Kaheaastane ei oska veel manipuleerida, aga kolmene põhimõtteliselt omab sind. Ja nad teavad seda.

Allikas: Scary Mommy