1. Ostukäru seadus
Kui su laps on väike, punnib ta kogu jõust ja kõva kisaga, et mitte käru lasteistmel olla, kuid niipea kui ta on piisavalt vana, et ise kõndida, hakkab ta kärusse ronima, selle otsas kõlkuma ja end pisikesse tooli pressima.

2. Heledate riiete seadus
Niipea kui sa oled otsustanud panna selga oma valge kleidi või pluusi, ulatab keegi su lapsele šokolaadi või värvilise kleepuva maiuse.

3. Kõhugaaside seadus
Su beebi teeb mähkmetesse oma “number kahte” just siis, kui olete rahvarohkes kohas ja valitseb vaikus. Lärmakal tänaval? Oh ei — ta ootab täpselt selle hetkeni, kui temaga mõnes viisakas kohas peatud.

4. Mobiiltelefoni seadus
Sa võid kolmesaja kuuekümne neljal päeval aastas oma mobiili ilusti käekotis luku taga hoida, kuid sel ühel päeval, kui unustad selle elutoa lauale, jõuab su laps telefoniga Hiinasse helistada, nupud eest nokkida ja selle oma mahlaklaasi uputada.

5. Saladuse seadus
Kui laps juhtub kogemata nägema sind mehega voodis hullamas või kuulma sind kõhtuult laskmas, siis ei tee ta teist nägugi — ent niipea, kui võimalik, teatab ta nähtust-kuuldust oma kasvatajale, teie naabrile ja poemüüjale.

6. Söögiisu seadus
Laps otsustab, et tahab riisiputru moosiga. Sa ätad kõik poolelioleva katki, teed pudru ning sulatad ja purustad külmutatud marjad moosiks. Niipea kui sellega valmis saad ja last sööma kutsud, ei ole tal enam isu.

Allikas: redbookmag.com