Daily Mail jagab häid valesid, mida lapsevanemad on oma võsukestele surmtõsise näoga öelnud, et lapsed neid ikka uskuma jääksid. Mõned neist on nii geniaalsed, et ei kujutagi ette, kuidas see ema või isa selle peale nüüd küll tuli.

1. "Ma panin kaussi küpsisetainast, et seda omaette nautida. Mu poeg küsis, mis seal kausis on. Et ma ei peaks tainast temaga jagama, ütlesin ma, et emme hakkab kohe suppi sööma. Tema huvi kadus sekundiga."

2. "Ma valetasin oma lapsele, et tema isa on surnud. Tegelikult jättis ta meid maha, kui ma olin alles rase."

3. "Minu eksmees ja laste isa ei ilmunud jälle kohale, kui oli tema kord lastega tegeleda. Et mu lapsed ei kurvastaks, valetasin ma neile, et issil on töö juures tegemist."

4. "Ma valetasin oma tütrele, et issi sõi halba toitu, sest ma ei tahtnud talle öelda, et ta on alkoholi tarbimisega liiale läinud."

5. "Mu tütar tunneb juba natukene kella. Ma keerasin selle õhtul paar tundi ette ja näitasin talle, et magamamineku aeg on käes, sest ma tahtsin paar tundi omaette olla."

6. "Ma ütlesin oma pojale, et tal on hambas auk, et ma saaksin ise salaja tema maiustused ära süüa."

7. "Tutvustasin oma lapsele enda uut lemmiklaulu. Talle meeldis see ja ta küsis, kust ma seda kuulsin. Ma ütlesin, et autoraadiost, sest ma ei saaks talle öelda, et kuulsin seda stripiklubis."

Allikas: Daily Mail