Rasestumisvastane vahend RISUG (reversible inhibition of sperm under guidance) olevat 100% efektiivsusega ja ilma igasuguste kõrvalnähtudeta.

Üpriski ebamugav protseduur, mille käigus tehakse mehele 2 süsti munanditesse, kestab umbes 15 minutit. Mis kõige parem — niipea, kui mees soovib taas isaks saada, on võimalik uue süstlaprotseduuri käigus ravimi mõju kaotada.

RISUG-i mõju seisneb selles, et spermat, mis munanditest mööda juha välja hakkab liikuma „ründab” süstlas olev polümeer. Spermal on negatiivne laeng ja positiivselt laetud polümeer tekitab diferentsiaallaengu, mis sperma n-ö hävitab. Polümeer on täiesti mürgivaba ega ummista juha.

Miks selline suurepärane leiutis pole siis juba üle maailma levinud? See pole kuigi tulutoov. Üsnagi odava polümeeri süstimine, mis ei vaja 10 aastat mingisugust uuendamist või kontrolli, ei kõla nii usaldusväärselt, kui meestele loodud hormoonravimid, mille kallal teadlased on töötanud aastaid ja mis nõuavad igakuiseid uusi ravimeid. On ilmselge kumba pooldaksid erinevad ravimite edasimüüjad, mis? Ikka seda, mida rohkem osta ja tarbida tuleb.

Küll aga on USA-s sihtasutus, mis tegeleb RISUG-ile ametliku heakskiidu saamisega. See on Parsemusele (RISUG-i loojafirma) ülesmäge ronimine, kuid juba on nad inimestes huvi tekitanud — hiljuti said nad Gates’i sihtasutuselt sada tuhat dollarit, et uurida, milline mõju on RISUG-il naistele.

Indias on RISUG juba heakskiitu saamas: viimased katsed ja testid on toimumas ja suure tõenäosusega on ravim juba mõningate aastate pärast kõigile kättesaadav.

Allikas: geniusbeauty.com

Mehed, kas julgeksite sellist ravimit proovida? Naised, kas meestel oleks aeg soovimatu raseduse vältimine enda kätesse võtta?