1. Ise ka jooksuga voodisse, aga mitte magama (ja ka mitte seksima)

Paljud emad tormavad kohe ise ka voodisse, et saada lõpuks ometi lihtsalt lesida või lugeda või ajakirja sirvida. Kui mees viimaks voodisse jõuab, siis on vaene väsinud ema küll juba unemaal.

2. Kähku koristama

Kas sina koristad õhtul hilja? Paljud emad teevad seda, sest nad ei suuda enne magama minna, kui laste tekitatud kaos on kõrvaldatud.

3. Lastelainelt töölainele

Pea kõikidel noortel emadel on rohkem kohustusi kui ainult nende lapsed. Mõni projektipõhine töö, ülikooli lõputöö, käsitöö müügiks, mis iganes — ja ainuke aeg tööd teha on laste uneajal.

4. Hobide aeg

Kui sinu hobi pakub sulle naudingut, siis esimesel õhtusel vaikusetunnil pole midagi mõnusamat kui lasta oma hobil end kaasa haarata, olgu selleks siis lõputu guugeldamine, et reisiplaane teha, soki kudumine või pasjansi ladumine.

5. Palju šokolaadi

Emad peidavad oma väikeste laste eest magusat, sest nad ei tohi seda ju palju süüa. Küll on mõnus end pärast laste magamapanekut šokolaadi ja jäätisega teleka ette kerra visata.

6. Mis mõttes mida teha? Seksida muidugi

On ka neid noori emasid, kes hakkavad pärast laste magamapanekut oma kallimaga seksima.

Kuid kõige rohkem on neid emasid, kes teevad kõiki neid asju sellises vahekorras, nagu neile sobib ja tunnevad end sellel väikesel igaõhtusel puhkusehetkel väga mõnusalt.

Allikas: She Knows