2016. aasta 29. veebruaril sündis ameeriklaste, Lindsay ja Dane'i esimene ühine laps, poeg Omri ning nüüd, täpselt neli aastat hiljem tervitasid nad oma tütart Scouti. Kumbki sünd ei olnud esile kutsutud.

"See on veider," lausus pereisa Dane Demchak naerdes. "Mu naine küsis mult: "Mis sa arvad, mis kuupäeval ta sünnib?" Ja mina ütlesin: "Ma garanteerin sulle, et ta tuleb Omri sünnipäeval."" Samas tunnistab mees, et ta tegelikult ei uskunud, et see päriselt juhtubki. "Aga siis ta ajas mind 29. veebruari keskööl üles ja ütles, et tal on tuhud. Hommikuks oli Scout sündinud, neli päeva graafikust varem."

Kuigi pere pidi tähistama nelja-aastaseks saanud Omri sünnipäeva, olid vastsündinud tüdrukukesel teised plaanid. "Me ütlesime talle: "Sa saad endale väga erilise sünnipäevakingi."," avaldas laste isa.

Liigaasta päeval sündinud inimesed jagavad seda erilist päeva umbes viie miljoni inimesega, ükskõik, millisel teisel kuupäeval sündinud aga pea 21 miljoniga.

Uhke isa rääkis, et Omri tähistab oma sünnipäeva muul ajal 28. veebruaril, sest ta on pere lastest vanem ja Scout 1. märtsil. Iga nelja aasta järel korraldavad vanemad oma lastele ühe suurema peo. "Me loodame, et sünnipäeva jagamine hoiab neid terve ülejäänud elu lähedastena," lisas isa.

Vaata ka fotosid neljaliikmelisest perest SIIT.