Ja mitte kõigest rase, vaid ta emakakael oli juba kümme sentimeetrit avanenud ja laps oli iga hetk sündimas. Caity viidi seejärel kohe haiglasse ja ta sünnitas 23. jaanuaril oma poja Flynni.

Ei osanud kahtlustadagi

Muidugi oli Caity alguses totaalselt šokeeritud, eriti veel seetõttu, et enda sõnul on ta vägagi organiseeritud inimene. Kõhukrambid olid teda iga kuu ca neli päeva vaevanud, aga rasedusega ei kaasnenud ka hommikusi iiveldusi ega muid märke, mis oleksid naises kahtlusi tekitanud. Isegi ta keha polnud eriti muutunud — ta kandis jätkuvalt sama suurusnumbrit, olgu tegemist siis kleidi või rinnahoidjaga.

Kuna Caity’l polnud aimugi, et ta on rase, oli ta ka last kandes pidutsenud, alkoholi tarvitanud ja intensiivselt sporti teinud. “Veetsin veel aastavahetusegi suusatades, põlvelaua, wakeboardi ja tuubiga sõites — tehes kõike, mida ma kindlasti teha poleks tohtinud,” meenutab noor ema. “Ma tarbisin alkoholi nii aastavahetusel kui ka oma sünnipäeval.”

Isa lapsest ei huvitu

Caity sai ka kohe, kui talle öeldi, et ta on rase, aru, et laps on juba mõnda aega ta kõhus kasvanud, sest ta polnud ammu kellegagi maganud. Ta teab ka kes on ta lapse isa, kuid viimane ei soovi nende elus figureerida.

Kuigi täna Caity juhtunut ei kahetse, tunneb ta, et jäi tavapärasest rasedusest ilma. “Kui ma tagasi vaatan, siis tunnen küll, et ma jäin ilma ultraheli piltidest ja kõigist teistest raseduse arenemise fotodest,” möönab naine. “Meil on ka raskemaid päevi, aga ta on nii täiuslik pisike poisike. Ta tuli mu ellu põhjusega.”