"Ikka ja jälle tundub kuidagi, et mehed ei ole aru saanud, et kui nad lähevad lahku oma abikaasast/elukaaslasest, ei lahku nad lastest. Lapsed on ja jäävad isa omaks ka peale lahkuminekut.

Seega on ka õiglane, et isad panustavad laste ellu ka materiaalselt. Elementaarne. Ja seda nii siis, kui naine jääb üksinda, kui ka siis, kui naine leiab omale elukaaslase. Samuti tuleks arvestada, et tihti kui inimesed alustavad kooselu uue partneriga, siis üldjuhul on ka uuel kaaslasel eelmisest kooselust lapsed, keda nemad toetavad.

Samuti võiks siis need isad, kes oma lapsi materiaalselt toetada ei soovi, loobuda ka oma õigusest oma lapsi näha ning nendega aega veeta, samuti loobuda sellest, et tulevikus ei oleks lastel materiaalset kohustust siis isa üleval pidada. Millegipärast ma arvan, et kui asju selle nurga alt vaadata, siis enamik isasid sellega ju nõus ei ole.

Seega isad, kui tahate, et teil oleks õigus oma laste elus osaleda, siis ärge unustage, et õigustega kaasnevad ka kohustused. Kui te aga kohustusi ei soovi, siis loobuge ka oma õigustest!"