Need lapsevanemad meenutasid kordi, kui neil ei jäänudki üle muud, kui lasta lastel jonnida, sest olukord oli niivõrd naeruväärne:

1. "Mu laps trampis jalgu, sest ta ei tahtnud, et ma märjaks saan. Aga mina olin duši all."

2. "Kolmeaastane laps, kelle lapsehoidja ma olen, hakkas korralikult jonnima, sest ma ei lubanud tal vanaema sünnipäevale trikood kaasa pakkida. Ma arvan, et kuna ma ütlesin talle, et lähme tähistame vanaema elatud elu, arvas ta, et sellega kaasneb ka basseinipidu."

3. "Ma olen kolmeaastase lapse lapsehoidja, kes kukkus nutma, set tema venna autoaknal oli linnukaka ja tema omal ei olnud."

4. "Kolmeaastased läksid omavahel täiega vaidlema, sest arvasid, et ainult ühele neist võivad sibulad maitseda. Oli nuttu, viha, pisaraid ja kõik sibulate pärast."

5. "Mu tütar nutab iga kord, kui me tema nukkudega mängime, sest ma ei suuda teha nelja erinevat hääletooni samaaegselt. Ta karjub ja nutab, sest korraga räägib ainult üks nukk, mitte kõik neli."

7. "Mu kaheaastane sai pahaseks, sest ta ei saanud panna oma t-särki selga nagu pükse."

8. "Mu kahe ja poole aastane palus viit viinamarja. Kui ma tõin talle kogemata kuus tükki, kukkus ta nutma, mistõttu võtsin ühe ära. Siis nuttis ta veel hullemini, sest ma võtsin ühe ta viinamarja ära."

9. "Mu õde hakkas jalgu trampima, sest me ei lubanud tal ronida loomaaias madude puuri. Ta ütles, et nad nägid nii üksikud välja."

10. "Töötan lastehoius ja täna hakkas üks väikelaps toanurgas hüsteeriliselt nutma. Kui ma küsisin talt, mis juhtus, ütles ta: "Ta võttis mu palli ära... Ja andis selle siis tagasi!"

11. "Mu poeg hakkas kisama, sest ta tahtis juua vett rohelisest topsist ja ma andsingi talle vett rohelises topsis."

12. "Mu kaheaastane vihastas, sest ma ei lubanud tal panna patja oma pea peale ja sellel hüpata."

13. "Mu tütra maailm kukkus justkui kokku, sest tal polnud ühel käel kuut sõrme."

14. "Mu väike õde hakkas nutma, kui ma ütlesin talle, et ta sündis neljapäeval, aga tema tahtis sündida kolmapäeval."

15. "Mu tütar karjus 15 minutit järjest, sest tema venna nimes oli rohkem tähti kui tema nimes."

Lapsevanemad, meenutage kordi, kui teie lapsed tühjast tüli tegid ja teil ei jäänud muud üle, kui lihtsalt olukorraga leppida.