"Mitte miski ei valmista sind ette selleks, kui maagiline ja intensiivne sünnitamine on," jagas 32aastane modell peale sünnitamist oma podcastis. "Ma olen nii tänulik, et sain seda teha loomulikul teel oma kodus, abikaasa kõik need kuus tundi mu kõrval. Esimest korda oma beebi hoidmine on hetk, mida ma ei unusta mitte kunagi."

Ja erinevalt paljudest emadest, kes eelistavad jagada sotsiaalmeedias vaid emaduse ilusamaid külgi, ei pelga Graham ka realistlikumate fotode postitamist. Näiteks eile jagas modell Instagramis fotot, mis näitab hästi, mis saab peale neid "unustamatuid hetki".

"Tõstke käsi, kui te ei teadnud, et peate iseenda mähkmeid ka vahetama hakkama," kirjutas ta foto juurde, millel ta poseerib vannitoas mähkmed jalas. "Peale kõiki neid aastaid, mis ma olen tegutsenud moemaailmas, ei oleks ma iial osanud arvata, et ühekordselt kasutatav aluspesu on kunagi mu lemmikriideese, aga siin me nüüd oleme!"

Ashley tõdeb, et keegi ei räägi kunagi sellest, mis järgneb sünnitusele ja kui kaua sellest taastumine aega võtab. "Ma tahtsin teile näidata, et see kõik ei ole vikerkaared ja liblikad," lisas ta. "See on olnud raske, aga mu sõber ja brändi Frida Mom tegevjuht Chelsea on sensatsiooniline ja räägib sellest ausalt. On uskumatu, milliste probleemidega me siiani tegelema peame, kui soovime rääkida sellest, mida naised tegelikult üle peavad elama."

Rasedatele ja äsja sünnitanud naistele vajalikke tooteid müüv bränd Frida Mom avaldas hiljuti ühe oma reklaami, mida telekanal ABC ning Ameerika Filmikunsti ja -teaduste Akadeemia Oscari gala ajal näidata ei lubanud.

60sekundiline klipp algab kaadriga, kus väsinud ema lapse nutu tõttu voodist tõusma on sunnitud (seni vägagi tavapärane nähtus). Ema liigub aeglaselt vannitoa poole, seljas sünnitusjärgne aluspesu (ka väga tavapärane).

Allikas: Buzzfeed