Me kõik oleme kuulnud, et seks, pikad jalutuskäigud ja vürtsikas toit võivad sünnituse esile kutsuda, aga siin on mõningaid huvitavamaid nippe-nõuandeid. Proovige järele ja andke teada, kas aitas!

1. Pane selga oma kõige kallim, ilusam, seksikam ja siidisem pesu. Küll Murphy seadus juba selle eest hoolitseb, et sa just selle komplekti täis lased.

2. Laps peaks sündima alles nädala pärast? Miks mitte osta endale siis homseks-ülehomseks kallis spaapakett. Küll beebi selle eest hoolt kannab, et see raha raisku läheks ja ainus vann, mida sa homme näed on võib-olla sünnitusvann.

3. Kui sa spaasõber pole, osta endale lähipäeviks teatri-, kino- või kontserdipiletid. 

4. Mine lähimasse kaubanduskeskusesse või muusse hoonesse, kus on eskalaatorid ja hakka eskalaatoriga vastupidises suunas trepist üles või alla käima, nii nagu seda teevad väikesed lapsed. Jätka tegevust, kuni ära väsid… või oma looteveed koristaja hooleks jätad.

5. Vaheta oma tool suure võimlemispalli vastu ja hüpita end sellel iga kord kui istud.

6. Sõida autoga augulisel teel. Eestis ei tohiks sellise tee leidmine väga raske olla, nii et vali enim kuumaastikku meenutav tee ja “raputa” laps endast välja.

7. Tantsi! Pane käima kõige parem ja hoogsam tantsulugu, mis sulle pähe tuleb ja tantsi nagu pöörane.

Allikas: justmommies.com, dearcrissy.com