Inimesed ujusid basseinis, kui äkki sähvatas eemal välk. Kõikidel lastel ja täiskasvanutel paluti basseinist välja tulla. Jamie võttis oma tütrel päästevesti seljast ära ja sekundi murdosa jooksul kadus väike Alise ära.

“Lihtsalt järgmisel hetkel teda enam ei olnud mu kõrval,” räägib Jamie ise. “Ma hüppasin kohe vette, karjudes, et keegi helistaks 911 ja siis sukeldusin. Samal ajal palvetasin, et Alise hakkaks veest välja tulles köhima, sest ta oli ju just vette kukkunud. Aga kui ma ta pinnale sain, siis oli selge, et laps ei hinga. Ta oli üleni sinine.”

Edasi rääkis Jamie, kuidas ta hakkas tütrele kohe kunstlikku hingamist tegema. Talle tuli appi ta sõbranna Heather Kyle, kes töötab õe ja esmaabi õpetajana, kuigi — nagu Heather ise pärast tunnistas — tal lootust, et nad tüdruku päästa suudavad, polnud.

Naised olid Alise’it elustanud 12 minutit, kui Jamie äkki tundis, et tütre süda hakkas uuesti lööma.

Alise viidi kähku haiglasse, kus arstid hoiatasid, et vett on kopsudes ohtlikult palju. Sellegipoolest eemaldati tüdrukul juba kuue päeva pärast hingamisaparaat ja ta hakkas kohe ise hingama. Ta saab ka vabalt rääkida ja isegi laulda.

Arstid peavad Alise’i paranemist — ja veel nii kiiret paranemist — suureks imeks.

Jamie Nipper otsustas nende perekonnaga juhtunud lugu inimestega jagada, et anda edasi oma sõnum: lapsevanemad, käige esmaabikursustel ära — kunagi ei tea, millal neid teadmisi võib vaja minna!

Allikas: MS News Now