See on iga ema jaoks rahuldust pakkuv, kuid samas ka rohkem tähelepanu vajav periood, kuna lapsed näivad peatumatud. Nad jooksevad ja turnivad ning panevad oma vanemad proovile. Miski ei tohiks nende liikumist piirata ja mugavustunnet vähendada. Seega on oluline valida parimad mähkmed ja lasta väikelapsel avastada ümbritsevat maailma ilma takistuseta.

Pampersi püksmähkmed on sellel aktiivsel perioodil õige valik. Neid on lihtne üles tõmmata, isegi siis, kui laps seisab või liigub. Mähkme vahetamiseks peate vaid mähkme külgi rebima, selle kokku rullima ja ära viskama. Kuna mähkme vahetamine on lõbus ja lihtne, on neid mugav kasutada nii päeval kui ka öösel. Pampersi uued püksmähkmed sobivad lastele vanuses 10-12 kuud.

Pampersi pükskmähkmed sobivad väikelastele suurepäraselt ka selle poolest, et neil on spetsiaalne väga pehme värvel. Ümberringi uletuv värvel järgib beebi iga liigutust ja takstab lekete tekkeid. Lisaks sellele on neid mugav kanda ja need hoiavad lapse naha kuivana, just nagu Pampersi toodetelt võibki oodata.

Lastele hakkab mähkmete vahetamine meeldima sama palju kui emadele, kuna tegevus ei takista nende ringiliikumist ja lõbutsemist. Mähkmeid saab vahetada ka seisval lapsel. Uusi Pampersi püksmähkmeid on nii lihtne vahetada, et isegi isad tunnevad end sel alal professionaalidena.

Uue põlvkonna Pampersi püksmähkmed

Pampersil on kaks püksmähkmete sarja: Pampers Premium Care Pants ja hiljuti kauplustesse jõudnud Pampers Pants. Mõlemaid tooteid on lihtne vahetada ja need tagavad 12-tunnise kuivuse, nagu Pampersi toodetelt võibki oodata. Uurige lisateavet toote eeliste kohta altpoolt.

Jaga
Kommentaarid