Kolme lapse ema Shaketha kirjutab Insideris, et tema lapsed muutusid ühel hetkel väga nõudvaks. Ju see oli tõusev trend, et lapsed koolis nägid, et sõbrad saavad kõike, mida soovivad. Tema aga ei kavatsenudki oma laste tallaaluseks muutuda. Kui ta nägi, et olukord ei muutu ja sõna "ei" ei ole piisav, turgatas talle pähe üks geniaalne idee.

Ühel päeval, kui lapsed koolist tulid, ütles ta neile, et lapsi on ees ootamas suur üllatus. Seina peal olid suured lehed kirjadega: "otsime töötajaid!"

Laua peale oli ema seadnud isetehtud töökuulutused. Neid oli kolm, nagu ta lapsigi. Ta oli pannud töökuulutustele väga uhked nimed, näiteks otsiti talle koju köögispetsialisti, elutoajuhti ja puhta pesu sorteerijat. Ta palus lastel ülesannetega tutvuda, endale sobiv välja valida, ja peale seda leidsid aset töövestlused.

Kaks last kandideerisid samale ametikohale, niiet ta valis välja sobiva kandidaadi ja ütles oma vanimale pojale, et tema väikeõde sobib sellele tööpostile paremini. Ta õpetas juba varakult oma pojale selgeks, et see, et tema on vanem, ei tähenda alati, et ta saaks oma tahtmist.

Lõpuks tegidki lapsed oma ülesandeid igapäevaselt, nad sattusid sellest isegi hasarti, oli Shaketha õnnelik. Tema meetod toimis suurepäraselt. Lapsed said oma ihaldatud telefonid, kuid mõistsid, et need ei tulnud neile niisama.