Värske isa räägib avameelselt, et temal ja ta naisel on erinevad põhimõtted lapse kasvatamise ja tema tervisliku seisundi osas, kui mehe vanematel. Ta ütleb, et tema vanemad on kindlal arvamusel, et lapse immuunsus areneb, kui tal lasta kõike näppida ja muda süüa ning et vaktsiinid ei ole vajalikud, kuid värsketel vanematel on hoopis teine arvamus.

Kuna mees teadis oma vanemate arvamus ja ta ei ole nende vabameelsusega nõus, otsustas ta peale poja sündi saata kirja oma perele ja sõpradele, et need teaksid, millega arvestada, kui tulevad nende pojakest vaatama.

“Kuna minu ema kasutab palju parfüümi, panin ma esimese asjana kirja, et ta ei tohi lapse juurde tulekul seda endale peale pihustada. Väikese tilgakese võib, aga kindlasti mitte rohkem. Ma ei taha, et vastsündinud laps puutuks kokku niivõrd võõra lõhnaga.”

Samuti oli kirjas, et värsked vanemad tahavad täpselt teada, mis kell kes tuleb, mida nad kingituseks toovad ja kui kaua olla plaanivad. Ta mainis ka, et ei soovi, et külalised oleksid kauem kui tund aega, sest temal ja naisel on vaja puhata ning ta ei soovi, et pisike beebi liialt erutuks.

“Ka ei soovi ma, et meie vastsündinud last tuleks vaatama keegi, kes on alla 18-aasta vanune, sest koolid on täielikud pisikupesad ja see veel puuduks, et meie mõnepäevane laps jääks haigeks.”

Värske isa sõnul sai ta oma perelt ja sõpradelt väga negatiivset vastukaja, nad kutsusid teda ülehoolitsejaks ja ütlesid, et ehk nad ei tule siis üldse last vaatama.

Allikas: Daily Mail

Lugejad, mis te arvate — kas selle isa nõudmised olid mõistlikud või pigem mitte?