Kuid mis juhtub, kui epilepsiahoog tabab ema, kelle on väike beebi süles? Ei taha mõeldagi, mis oleks juhtunud selle beebiga siin videos, kelle ema järsku kokku kukkus...

Õnneks oli sel korral õige inimene õigel ajal õiges kohas. Colorado osariigis asuva linna Arvada väikese toidupoe müüja Rebecca Montano oli see inimene, kelle nimi sai Ameerikas tuntuks pärast beebi päästmist epileptilise hoo tõttu kokku kukkuva ema sülest.

"Alguses ma tahtsin lihtsalt beebit naerma ajada," tuletab Montana poes toimunud situatsiooni meelde. "Ma olen ise ema ja vanaema ning armastan lapsi. Rääkisin lapse emaga juttu, kui äkki nägin, et tema silmadesse ilmus tühi pilk ja ma sain aru, et midagi on väga valesti."

Kassapidaja haaras kiiresti üle leti beebil käest ja sai lapse enda sülle haarata täpselt sel hetkel, kui lapse ema kokku varises. Montana helistas otsekohe kiirabisse, samal ajal kui poe teine klient tormas kokku kukkunud ema juurde. Kohale tulnud kiirabi diagnoosis naisel väga tugeva ataki.

Praeguseks on ema ja lapsega kõik korras. Rebecca Montano rääkis hiljem ka seda, et järgmisel päeval tuli lapse ema poodi teda tänama, et ta beebi elu päästis.

Kogu sündmus jäi ka turvakaamera lindile. Vaata seda tõeliselt õnnelikku õnnetust videost.

Allikad: Woman's Day, Eesti Epilepsialiit