Selle hetke võttis linti meditsiinikeskuse ukse ette paigaldatud kaamera, mille salvestuselt on näha, kuidas ärevil lapse isa vaatab šokeerituna pealt, kuidas vastsündinu kahel jalal püsti seisva naise jalgevahelt end välja pressib ja ämmaemand Sandra Lovaina ta kinni püüab.

"Teel sünnituskeskusesse, vaatasin oma abikaasale otsa ja ütlesin, et mul on vaja pressida," meenutas kahe lapse ema ise ärevat hetke. "Ma ei uskunud enam, et me hooneni jõuame. Peale esimest sammu oli lapse pea väljas."

Kohale kiirustasid ka kaks läheduses viibivat politseinikku ja videost on kuulda, kuidas ämmaemand püüab neid rahustada: "Kõik on hästi, kõik on hästi. Ma olen ämmaemand ja ta sünnitab kohe." Seejärel Susan karjub, kui pisikene tüdruklaps välja libiseb ja Sandra ta täpselt õigel ajal kinni püüab, lapse ema sülle asetab ja pere lõpuks haiglasse siseneda saab.

Ämmaemanda sõnul oli see vaieldamatult üks hullumeelsemaid sünnitusi, kus ta osalenud on. "Beebid tulevad vahel väga kiiresti. Sa lihtsalt pead suutma kiiresti reageerida. Panna oma kindad kätte ja asuda tegutsema," kommenteeris Sandra.

Emal ja beebil läheb praegu väga hästi ja nüüd võib juhtunu üle juba naerda.