Esimene lugu: "Isal ja poegadel on kehal mingid punased täpid. Keegi ei saa aru, millest need on tulnud, emal täppe ei ole. Mingi meeste värk? Arutatakse, kas need võivad olla leetrid, punetised või tuulerõuged. Seitsmeaastane poeg aga ütleb: „Need ei ole tuulerõuged, tuulerõuged on rohelised.“

Teine lugu: "Toas hakkab hämarduma. Kolmeaastane tüdruk ütleb asjalikult: „Paneme jah tule põlema, varsti läheb öökulliks.“

Kolmas lugu: "Vanaema hoiab lapselast ja teeb vahepeal arvutis tööd. 5aastane poiss küsib: "Vanaema, miks sa kogu aeg tööd pead tegema?" Vanaema vastab: "Selleks, et raha teenida." Poiss: "Aga sa küsi issi käest raha, issi annab."

Neljas: "Noorem lapselaps (5a) tahab vanaema arvutis mängu mängida. Vanaema ei luba, sest natuke aega tagasi ta juba mängis. Poiss küsib kavala häälega: „Vanaema, kas sa vanni ei tahaks minna?“ Vanem vend naerab kõvasti, hoiab lausa kõhtu kinni, nooremal on mesimummi nägu peas." - R.

Kui soovid ka auhinnamängus osaleda, saada meile oma lugu naistekas@delfi.ee ja tea, et parima loo kirjutajale kingime Crocsiga koostöös ära jalatsid nii emale, isale kui ka lapsele. Nii on juba emadepäevaks kogu perel uued ja vahvad jalanõud jalas, sest loosimine toimub kolmapäeval, 8. mail.

Parimad lood avaldame!