1. Üks teist sai elada koos üsna noorte vanematega ja on kasvanud n-ö katseeksitusmeetodite abil, teise puhul pidasid vanemad end lastekasvatusküsimustes juba oluliselt pädevamaks.

2. Kui teised inimesed räägivad, kuidas nad oma õe-vennaga pidevalt kaklesid, ei ole teil aimugi, millest nad räägivad…

3. Varasematel aastatel tundus teie suhe rohkem nagu lapsevanema ja lapse, mitte õe-venna oma. Kõik need hommikusöögid, mida vanem nooremale valmistas, kui ema-isa kauem magada tahtsid ja kõik need õhtud kahekesi, kui vanemad olid väljas…

4. Kui sa oled noorem, on sul alati olnud keegi, kelle nõuandeid 100% usaldada saad.

5. Kui oled noorem, on su vanem õde-vend tutvustanud sulle muusikat ja filme, mida sinu sõbrad ei teagi. Tunned end tänu sellele nendest oluliselt lahedamana.

6. Kui oled vanem, võidakse su noort õde-venda ekslikult sinu lapseks pidada. Aga sellst pole midagi, sest…

7. … enne kui te arugi saate, ei tee inimesed vahet, kumb teist on noorem ja kumb vanem. Kompliment vanemale, kerge solvang nooremale, aga need võrdlused on paratamatud.

8. Kui oled vanem, saad alati nooremalt abi paluda, kui mõni uue generatsiooni vidin sinus segadust tekitab.

9. Mida vanemaks noorem õde-vend saab, seda suuremad ja lähedasemad sõbrad teist saavad. See on imeline!

10. Noorem ei pea peaaegu kunagi vanema vanu riideid kandma, sest need on lihtsalt liiga vanad. Küll aga võib vanema õe-venna kapist leida lahedat vintage kraami.

11. Ühel päeval saabub hetk, kui te võiksite olla armunud sama vanasse inimesse, kui on õde-vend. See on teie mõlema jaoks pisut kummaline.

12. Noorem kipub end vahel vanemaga võrdlema ja mõtleb, kui vähe ta on jõudnud saavutada, samal ajal kui tema õde-vend on elus juba nii kaugele jõudnud. Siis aga meenub talle, et ta on ka palju noorem ja kõik on jälle hästi!

13. Kui oled vanem, saad näha pealt kõiki oma noorema õe-venna olulisi samme (koolitee algus ja lõpp, esimene peika-pruta jne). Kuna oled selle ise kõik juba läbi teinud, oskad neid saavutusi hinnata ja oled noorema üle kirjeldamatult uhke!

Allikas: buzzfeed.com