Kui Morgan sai teada, et ta on lapseootel, rääkis ta sellest nädala aja pärast oma kallima emale. Tema ämm oli esimene inimene, kellele Morgan uudisest teatas, sest nagu esmarasedad ikka, oli ta väga hirmul ega teadnud täpselt, kuidas uudisele reageerida.

Peale uudise teatamist sai ta ämmalt veidi imeliku vastuse, kuna naine palus tal saata endale pildid positiivsest rasedustestist.

"Ma olin väga segaduses sellest palvest, sest ma ei ole ju valetaja, kuid ei osanud sellest rohkem midagi mõelda ja täitsin ta palve."

Viis minutit hiljem sai noor naine korraliku ehmatuse osaliseks, sest märkas oma Facebooki teadetest, et ämm on ta ühele pildile märkinud.

"Ämm pani oma Facebooki seinale pildid minu positiivsest rasedustestist. Pildid, mis ma olin talle just privaatselt saatnud! Kõigile, tervele maailmale näitamiseks!"

Morgan ei olnud kellelegi oma perekonnast seda uudist rääkinud, seega oli ta väga vihane, et ämm niimoodi tegi.

Ka kommentaatorid on nõus, et tegu ei ole kuidagi okei, sest selline uudis on iga noore pere oma asi ja mitte kellelgi teisel ei ole õigust ära võtta võimalust sellest omale sobival ajal teistele teada anda.

Allikas: The Sun