Kuigi oleme alati vennaga oma kallist ema sel tähtsal päeval meeles pidanud nii kingi, lillede kui ka külaskäiguga, siis usun, et meeldejäävamaiks emadepäevaks saab talle just aasta 2013 emadepäev. Ei olnud küll päris nii planeeritud, aga see aasta kingin oma emale rõõmu saada vanaemaks kaksikutele- tüdrukule ja poisile. Ema on kogu raseduse (mis pole just roosiline olnud) vapralt mind toetanud ja aidanud ja tundub, et ootab pisikesi siia ilma vaat et rohkem kui ma ise. Lapsekesed sünnivad 13. mail plaanilise keisrilõike abil, ehk siis peaaegu emadepäevaks, nagu tellitult. Usun, et see on päris vahva kingitus ja seda järgmistel aastatel üle trumbata on üsna raske!
Kui küsida aga ema käest, mis on tema parim kink siiani emadepäevaks, siis usun, et tema peab kõige kallimaks kollektsiooni meie ise valmistatud kaartidest, mida väiksest peale vennaga meisterdanud oleme ja mis emal hoolega sahtlipõhja talletatud on.

Kaunist emadepäevade kõigile emadele ja vanaemadele!
Sille

Kirjuta ka sina meile oma emadepäevast ja võida auhind! Loe lähemalt: Jutuvõistlus: kirjuta meile, millised on teie pere emadepäevatraditsioonid ja võida emale tore auhind!