Emad on head ja armsad ning ega enamik neist ei nõua üldse mingit emadepäeva kingitust. Aga just see nende headus ja armsus on see, miks meie tahame emale kinkida midagi nii ilusat, mis tal pisara silmanurka võtab.

Aga mis see ilus kingitus võiks siis olla? Küsitlusele vastasid emad üle Ameerika ja vastused olid mõnevõrra üllatavad — lilled ei ole emade kingisoovide nimekirjas kaugeltki esimesel kohal. Emad soovivad hoopis praktilisemaid asju. Aga siiski ka mitte liiga praktilisi…

Aga läheme konkreetsemaks ja avaldame küsitluse tulemused:

Mida emad emadepäevaks tahavad — TOP3

25% emasid soovivad ilusat lõuna- või õhtusööki

Valmista ise midagi maitsvat ja peent või vii oma ema kuhugi tõeliselt ilusasse restorani, oleneb su enda oskustest ja teie pere kommetest ja eelistustest.

16% emadest soovib kinkekaarti

See võib tunduda liiga lihtne ja igav, aga tegelikult on see parim kink, kui ema saab ise valida, mida ta soovib. See võiks olla võimalikult laia kaubavalikuga poe kinkekaart. Kui tunned, et ainult kinkekaart on liiga igav, saad alati käsitsi midagi juurde meisterdada — joonista kasvõi pilt, sellega ju ikka hakkama saad.

13% emadest soovib vaba päeva

Sellise kingituse tegemiseks peaks igaüks võimeline olema. Säästa oma ema sel päeval kõikidest töödest: alusta sellest, et vii talle kohvi voodisse ja tee terve päeva jooksul kõik tema eest ära. Las tema puhkab ja teeb täpselt seda, mida soovib!

Kui plaanisid emale kinkida lilli, osta uue kodumasina või teha koos temaga spaapäeva, siis mõtle uuesti — need ei pruugi ema lemmikkingitused olla. Võib-olla tahab su ema lihtsalt voodis lesida ja ajakirju lugeda, mitte terve päeva basseinis mulistada ja iluhooldustes aega veeta. Võib-olla ta ei tunne rõõmu kodumasinast, mida ta pole ise valida saanud ja mille järgi tal tegelikult vajadust polegi. Lilled teevad naistele rõõmu muidugi alati, aga kui su ema aed on lilli täis, kas siis on lõikelillede kinkimisel eriti mõtet?

Ilusat emadepäeva!

Allikas: Retail Me Not