Tegelikult peab ta silmas hoopis, et:

  • Ma ei taha, et miski mind sel ööl üles ajaks! Tahan ühte ööd, kus saan täielikult välja puhata. Nii et kui laps teeb häält, lähed sina kontrollima, mis tal häda on!”
  • Ma ei taha, et mind ka hommikul keegi või miski üles ajaks, ka hommikusöök voodis mitte! Tahan üle mitme aasta nii pikalt magada kui und jagub. Just nii ülbe olengi, et tahan voodis lebada seni, kuni mu keha on valmis ärkama või kuni selg hakkab pikast lesimisest valutama. Kui sul on plaanis mulle hommikusööki teha, tee seda siis, kui ma olen üles ärganud! Lase mul pissil käia ja juuksed ära kammida, siis saada mind voodisse tagasi ja tooge koos lastega mulle hommikusöök voodisse. Ja see ei ole okei, et lapsed käivad alates kella kuuest iga 20 minuti järel küsimas, kas ma olen juba ärganud!
  • Ma ei taha, et keegi trügiks sisse, kui ma emadepäeva hommikul duši all oma jalgu raseerin. Tahan pesta ennast nii kaua kui ise soovin ja võimalust oma kulmud ära kitkuda ning hambavahed niidiga üle käia.
  • Ma ei taha, et mul oleks päevaplaan. Ma ei taha süüa teha, koristada, pesu pesta/triikida/kokku panna, aknaid pesta ega toidupoes käia.
  • Samuti ei soovi ma seda, et kui mina jätan need asjad tegemata, on mul järgmisel päeval topelt tööd! Küll aga ihkab mu hing, et te koos lastega näitaksite, et te saate aru, kuidas ma päevast päeva teie nimel rügan ja teeksite ise ära kõik need asjad, mida ma tavaliselt teen, et ma ei tunneks ennast esmaspäeval pühapäevaste asjade tegemata jätmise eest karistatuna.
  • Ma ei taha enda lähedusse mitte midagi, mis on seotud pissi, kaka, okse, ninakollide või verega.
  • Ma ei taha oma riideid ära määrida. Hoia kõik plastiliinid, värvid, liimid ja sädelevad vidinad minust eemal seni, kuni kunst on täielikult kuivanud. Ma tahan panna selga valge pluusi ja kanda seda terve päeva!
  • Ma ei taha, et keegi mind segab, kuni ma pooleks tunniks diivanile kerra tõmbun, et lugeda läbi see raamat, mille kallal ma olen vaeva näinud kolm kuud ja mida mul pole siiani õnnestunud lõpetada.
  • Aga kõige olulisem on see, et ma ei taha, et miski meid segaks, kui me kogu perega diivanile üksteise kaissu filmi vaatama poeme. Ma tahan rahulikult nautida sinu embust ja laste pehmeid juukseid, põski ja käsi, neid kallistada ja musitada ning tunda, et me tõesti oleme üks suur ja õnnelik pere!

Allikas: Scary Mommy