1. Riisuge kokku hunnik kollaseid lehti ja hüpake nende sisse!

2. Võtke värvilised kriidid välja ja joonistage asfaltile pilte või keksumänge.

3. Minge õunu korjama! Kui teil endal aias õunapuid pole, on see hea võimalus minna külla maale vanaemale-vanaisale või kutsuda end külla sõpradele, keda ammu näinud pole ja kes lubavad teil oma aias õunu korjata. Seejärel on aeg koos kooki küpsetada!

4. Minge matkama! Sel viisil saab kogu pere end värskes õhus liigutada ja samal ajal näiteks uut matkarada avastada.

5. Minge turule kõrvitsat ostma! Ideaalse kõrvitsa valimine on lõbus tegevus ja hiljem võite sellest kas maitsvaid toite valmistada või laterna teha.

6. Tehke lõket. Ühed parimad mälestused jäävad ikka hetkedest, mis veedame endale kallite inimestega elava tule ääres. Kui sul on koduaias lõkkekoht või tead mõnda ideaalset kohta, kus see olemas on, minge sinna ja küpsetage lõkke kohal vorstikesi või vahukomme. Rääkige teineteisele lugusid ja naerge.

7. Looge takistusterada ja läbige see. Veetke aias aktiivselt aega ja võtke appi hüppenöörid, suured traktorikummid ja muu aias leiduv ning testige enda võimeid lõbusal takistusrajal. Raskusastmed saate ise paika panna ja kaotaja peseb nõud.

8. Sõitke ringi. Pange paika mõned kohad, mida soovite läbi sõita ning kuhu viivad kaunid teed läbi värviliste metsade ning lihtsalt nautige sügise ilu. Aktiivsemad võtavad teekonna ette ratastel.

9. Küpsetage ja kaunistage küpsiseid. Selleks ei pea ootama jõuludeni, et piparkooke valmistama hakata, vaid üheskoos on tore küpsetada ka tavalisi küpsiseid.

10. Minge piknikule! Pakkige korvi maitsvad võileivad ja soe tee ning minge kuhugi looduskaunisse kohta värsket õhku hingama.

Allikas: Popsugar