Signe versioon on, et Raivo viis ühel päeval lapse lihtsalt ära.

"Ta arvaski, et laps on üksi kodus. Mina läksin korraks välja ja naaber oli vahepeal helistanud, et laps on üksi kodus. Tegelikult sõbranna vaatas last. Aga siis Raivo lihtsalt tuli, võttis lapse ja läks," rääkis ta.

Armastas alkoholi ja pidusid

Delfi toimetusega võttis aga ühendust anonüümseks jääda sooviv naine (nimi Delfile teada), kes oli Richardile (21) kakskümmend aastat tagasi ema eest. Teda pani helistama soov valgustada seda lugu ka teiselt poolt. 

Naine, kes hüüab poega tänaseni hellitavalt Riksuks, räägib, et Signe armastas alkoholi ja pidusid. "Raivo viis lapse ära just seetõttu, et sõbranna, kes parasjagu Riksut valvama pidi, oli purjus," teab ta.

Ta kinnitab, et just alkoholilembus oli põhjuseks, miks Signele last rohkem ei usaldatud. Murelik naine jutustab, et kui Signe läks õhtul välja, võttis ta kõne ja pani telefonitoru lapse kõrva äärde. "Mina pidin siis kuulama. Uks oli lukust lahti, üldjuhul ta magas."

Lapsehoidja oli ema eest?

"Minul on Riksuga peaaegu sama vana poeg. Kuna mul oli rohkelt piima, siis andsin seda ka Signele, et ta poeg süüa saaks. Nii hakkasimegi tihedamalt lävima. Hiljem, kui tegin oma lapsele putru, helistasin ka talle, et tulgu ja võtku."

Ta räägib, et selline muster kestis aasta aega, kuni ühel hetkel hakkas Richard naist oma emaks nimetama. "Siis tuli talle lapsehoidja leida ..."

Signe tormiline elu kogunud aga aina uusi tuure. "Need peod läksid aina hullemaks. Signe saabus ikka ja jälle alkoholijoobes."

Poeg ei soovi ema näha

Raivo kohta jätkub tal vaid kiitvaid sõnu. "Ta on super isa! Meie lapsed on koos kasvanud," räägib ta, et suhed Richardiga on siiamaani soojad. "Me siin naerame, et ma olen nagu hea vanaema talle."

"Ma ütlesin Raivole, et omavahel tehke, mis tahate, aga lapsega nii ei saa. Raivo jättis ka korteri Signele ja läks ise Riksuga ema juurde. Ta tegi lapse jaoks kõik," räägib murelik naine ja kinnitab Raivo sõnu, et keegi ei keelanud Signel pojaga kohtuda.

"Signe helistas ja ütles, et tahab last näha. Selle otsuse võttis vastu Riksu, kuid pärast seda ta ema enam näha ei tahtnud," räägib naine mõne aasta tagusest seigast, mis jäi ainukeseks.

Järvi eksnaine rääkis Kroonikas, et tal on nüüd ka kuueaastane tütar. "Ma loodan, et ta on elus natuke õppinud ja on oma tütrele hea ema ... See, mis ta nüüd tegi, see teeb meile väga haiget. Kui sa oled ema, siis sa tead, et selline asi teeb haiget," viitab ta Signe avalmeelsele pihtimusele.