Ema armas oled mulle ,
ning armas olen mina sulle.
Annan mina sulle tuhat kallistusi,
ning sama palju joonistusi.

Mida selgemalt ja positiivsemalt ennast väljendada, seda täpsemalt suuname oma mõtteenergiat ja loome soovitud elu. Mida enam teeme tegevusi, mis lasevad meil tunda end õnnelikuna, seda rohkem on meis elujõudu. Mida vabamalt väljendame oma tundeid ja vajadusi, seda kergemalt ja tervemalt me elame. See on suurepärane võimalus soovida endale ideaalset meest, kellega luua pere ja saada emaks — olla emaks ja abikaasaks!

Juba peatselt saame tähistada emadepäeva ja kinkida sülega lilli, komme, kaarte ja kallistusi oma emale, vanaemale, aga miks ka mitte tädile, naabrinaisele või lemmikõpetajale — kõigile, kes on meile emalikku hoolt jaganud. See on päev ilusateks hetkedeks, naeruks ning tänulikkuseks.

Lubame oma emal sel päeval natukene kauem mõnusalt voodis pikutada, puhata. Haarame selleks päevaks koduhoidja roll enda kätesse ja ega lase emal päev läbi koristada. Me teame, et see võib osutuda raskeks, kuna emadel on see harjumus aastatega juba nende pärisolemuseks saanud, aga vähemalt üritame. Hoolitseme nõude eest, koristame pärast sööki köögi, paneme pesumasin tööle — ja hiljem ka pesu kuivama!

Veedame koos aega, sest aeg on kõige väärtuslikum kingitus, mida üldse kellelegi teisele pakkuda saab. Seda ei saa osta ega müüa ja seda on kõigil piiratud koguses.

Jäädvustame hetki ja teeme päev läbi vahvaid pilte oma emast, selfisid, kus oleme kõik peal ja miks ka mitte väikseid videosid! Pärast saame kogu materjalist kokku panna vinge foto- või videokollaaži, mis jääb seda ilusat päeva meenutama.

Võid broneerime ka fotosessiooni professionaalse fotograafiga. Minge loodusesse või kutsuge fotograaf hoopis endale koju.

Meil on alati rohkelt huumorit. “Huumor on puhver, mis päästab su häbistamisest. Kui sul on hea huumorimeel, ei saa sind kunagi häbistada. Ja kui sa keeldud olemast häbistatud, muutud sa võitmatuks. Huumor liidab inimesi, samas kui häbistamine kisub neid lahku. Häbistamise ja solvangutega lõhki kistud ühiskonnas on huumor nagu sõõm värsket õhku. Hea huumorimeel vabastab sind hirmust ja ärevusest.”

Ja hetkel seoses humoorika loo mõtlemisega, tuli meelde üks vahva lugu, mis pole just otsesel meie emast aga just EMADEPÄEVAL toimunust.

Mind kummitab pikka aega üks unenäomotiiv, kus ma erinevates basseinides topless mundris ujumas käin, pisut ebamugav tunne oli, aga see jäi meenuma.

Ükskord läksime perega emadepäeval spaasse basseinidesse lustima ja vahepeal nagu kombeks sauna. Seal teadagi tuleb viimased riideriismed koorida ning ma rääkisin saunas oma unenäo, käisin kiirelt duši all ja istusin basseini veerel oodates teisi. Vaatan õde tuleb trussade väel rinnahoidjat polegi, vehin kaugelt kätega, et mine tagasi. Õde kohe soengut kohendama, et kas miskit viga, siis märkab oma paljast büsti ja krabab ukse lahti ja sipsti sisse. Aga ta oli juba jõudnud mõned sammud astuda, nii, et uks millest ta sisenes oli meeste dušširuum. Lendas sealt korgina välja naiste dušširuumi, järgnesin talle naerust lämbused. Ta küsis kas keegi veel nägi, ma vastasin, et mitte ükski hing.

Kui uuesti täisvormis ujuma läksime, ei saanud ma ei kõhuli ei selili ujuda naer kiskus põhja poole ja ma polnud ainuke. Kogu meie pere ja basseini rahvas oli rõõmus. Õekene on hea kehaga ja ma lohutasin, et sellist ilu ei saagi ainult endale pidada.

Selline vahva lugu siis ühel emadepäeval.

Õnneks minu tüütud unenäod lõppesid.

Soovime teile vahvat emadepäeva ja armastust, rohkelt torti ja lilli!

Saabuval pühapäeval on käes emadepäev ja selle puhul loosime ühele õnnelikule emale välja MV Collection luksusliku kinkekomplekti tähtkuju käsitöö aroomiküünla, Chocolala emadepäevateemalise šokolaadikarbi ja Blummin kuni aasta säilivate punaste roosiõitega lillekarbi.

Mida võitmiseks tegema pead? Kirjuta meile naistekas@delfi.ee üks humoorikas ja tore lugu oma emast!