See võib tulla üllatusena, aga enamik emasid soovib sisimas, et kallim teda rohkem pildistaks, kui naine tegeleb lapsega või igapäevatoimetustega. Kuid sellel on üks AGA — pilt võiks olla tehtud nii, et naine sellest ise teadlik ei ole.

Paljud naised on tunnistanud, et neil on hunnikuga pilte lapsest endast, nunnud ja poseeritud perepildid või salaja tehtud armsad pildid mehest koos lapsega, aga mis on puudu, on pildikesed emast elamas igapäevaelu. Need väikesed imetamishetked, väsinud kaugusesse vaatamised, koristamine…

Naised soovivad, et neid pandaks rohkem tähele. Mehed, proovige võtta see aeg ja teha mõnikord oma naisest pilti, kui ta tegeleb lapsega või mõne koduse toimetusega. Võid kasutada selleks näiteks tema telefoni, siis jätad kallimale avastamisrõõmu ja ta näeb, kui oluline ta sinu jaoks on.

Kui ka sina mehena sooviksid endast selliseid väikeseid üllatuslikke pilte, võite kodus läbi rääkida, et proovite mõlemad koos naisega tabada rohkem igapäevaelulisi hetki. Sest need on lõpuks pildid, mida te tulevikus koos heldimusega vaatate ja näitate ka oma suuremaks kasvanud lapsele, et igapäevaelu on hoopis teistsugune, kui võltside naeratustega fotograafile poseeritud piltidel.

Allikas: Scary Mommy