Me oleme vennaga juba pisikesest peale teinud Emale kõige imelisema emadepäeva. Eelmisel päeval joonistame hilisõhtuni emale vaikselt oma toas suure plakati "Ilusat emadepäeva!", mille me saame varahommikul enneema ärkamist ukse külge riputada. Muidugi ei saa ka unustada õhupalle, mida isa alati on koju ostnud.

Äratus on üsna varajane sellel hommikul, sest peale plakati üles panemist on vaja valmis meisterdada võileivad, mis tuleb ahjus mõnusalt kuldpruuniks küpsetada ja lauale asetada. Siis kõigetähtsam - ema õnnitlemine. Hiilime vaikselt tema voodiäärele ja kallistame ja musitame palju-palju ja soovime ilusat emadepäeva.  Muidugion ka ostetud iga aasta emale eriline kingitus ja loomulikult ka lilled!

Kui ema ärkab, siis sööme kõik koos ahjusoojasid võileibu. Päeval võtame ette koogiküpsetamise. Muidugi enamus töö teeb siiski ema ära, sest ega me vennaga just erilised küpsetajad ei ole, aga siiski aitame nii kuidas oskame. Kui kook valmis, tulevad juba teised õed külla ja saame nautida seda erilist päeva, sest meil on maailma parim ema ja seda kõige suuremas tähenduses. Loodan, et ka minu lapsed kunagi oskavad seda päeva hinnata sama palju kui mina ja mu teised pereliikmed ja oskavad teha lihtsate asjadega selle päeva eriliseks.

Mul on maailma kõige parem Ema :)

Kirjuta ka sina meile oma emadepäevast ja võida auhind! Loe lähemalt: Jutuvõistlus: kirjuta meile, millised on teie pere emadepäevatraditsioonid ja võida emale tore auhind!