Nad paistavad oma siredate säärte ja värskete nägudega ootamatult sarnased. Nii võib näiteks tuua Demi Moore´i, Jerry Halli, Twiggy ja paljud teised. Neid näiteid leidub aga küllaldaselt siinsamas Eestiski.

Paljud naised näivad arvavat, et kui keskiga on kätte jõudnud või juba ka möödumas, pole see veel küllaldane põhjus lasta vaid oma lastel tähelepanu keskmes särada. Enda käestlaskmine on neile täiesti võõras teema — pigem püütakse iga hinna eest noorematega sammu pidada.

Seda kõrgele seatud mõõdupuud on eriti hästi tunda teiste, n-ö tavaliste naiste seas, kes ei suuda samal tasemel võistelda. Paljude keskealiste naiste jaoks tähendab selline rikaste ja kuulsate glamuuriparaad suurt pinget veel ühe järjekordse lati pärast, mida nad iial ületada ei suuda.

Mingil hetkel hakkab meie keha muutuma, nägu veidi vajuma, kõik tundub kuidagi väsinud ja loppis — kuidas peaks selle kõige kõrval suutma värske välja näha? See ei tähenda loomulikult, et peaks oma iluga lõplikult hüvasti jätma ja end käest laskma. Veel kindlasti mitte!

Halba ei tee samas ka leppimine paratamatuga — aastad lähevad edasi meist sõltumatult.
Ometigi on neid kõrgustesse püüdlejaid, kes keelduvad vananemast ja saavad millegipärast peapesu asemel veel tormilise aplausi ja kiidusõnade omanikuks oma nooruslike pikkade juuste ja ülilühikeste seelikute eest.

Igasugused iluprotseduurid, hormoonisüstid ja kirurgilised protseduurid ei ole enam mitte ainult kohutava kiirusega muutunud kättesaadavaks, vaid ka kohutava kiirusega muutunud täiesti aktsepteeritavaks.

Siiski suudab mõni ema teha sedagi väärikalt, kandes elegantseid täiskasvanulikke riideid, samal ajal, kui tütar lubab endale kõrval eakohast minikleiti. Kui aga ema viib selle „sõbrannasuhte“ liiga kaugele, hägustub eri generatsioonide moeteadlikkus täiesti.

Seda, kas ka teismelised vaimustuvad neilt stiilinippe õppivatest ja taolise välimusega ringi kekutavatest emadest, ei küsi neilt keegi. Nii väga kui ema ka ei soovi olla taas noor ja trendikas, peaks ta olema kõigepealt lapsevanem, mitte semu.

Allikas: DailyMail