Seni pole ta eriti tütarlaste sebimisega tegelenud, pigem läheb kogu energia kooli ja trenni peale. Küll aga olen samuti, nagu analoogse teema tegija, näinud, et poeg on viimasel ajal oluliselt rõõmsam, energilisem ning pole enam alati öösiti kodus olnud. Kui hommikul või päeval tagasi tuleb, siis on küll kaine ja muidu korras. Olgugi, et ta on täisealine, siis tahtsin iseenesestmõistetavalt teada, mida ta teeb. Vastuseks sain kuulda vaid ümarat juttu, et oli kursakaaslase pool vms.

Mõne päeva eest sain jälile, et poisil on hoopis tekkinud endast olulisemalt vanem naisterahvas, saab kohe varsti 35. Sain sellele infole mitmest allikast kinnitust. Uurisin loomulikult ka selle naisterahva kohta internetist ning peab ütlema, et ta on lausa uskumatult hea välimusega, lisaks ka kõrgharidusega ja head karjääri teinud.

Võib-olla hakkab mõni kaagutama, et mis ma oma nina juba täisealise poja ellu topin, kuid ausalt öeldes olen murelik. Ma pole mingi padukonservatiiv, kuid selline suhe tekitab muret. Ehk loodab see naisterahvas minu poja näol leida spermadoonorit? Oma pojaga pole ma sellest rääkinud. Kas peaksin seda tegema? Kuidas sellist teemat üldse üles võtta?