“Noorelt kolm tütart sünnitanud naine — näeb hetkel 55aastasena välja imeline!

Ta sünnitas minu, kui oli alles 16aastane ja ka kaks järgmist õde sündisid aastaste vahedega. Seda ainult sellepärast, et kuna ta oli 13aastaselt jalgaratta seljast maha kukkunud ja oli kaelast allapoole halvatud. Talle tehti korduvaid operatsioone ja lõpuks sai ta tänu selja toestusele uuesti käima. Arstid ütlesid talle, et kui ta tahab emaks saada, siis peab ta lapsed kohe ära kandma, sest enam hiljem tema selg sellele vastu ei pea — nii me siis tulimegi!

Mina olen 36, teine õde 35 ja kolmas õde 34.

Ta on terve elu teinud kõike ainult meie heaolu nimel. Töötanud mitmel töökohal korraga, et saaks meile kõike lubada ja teinud ränkrasket tööd iga jumala päeva lastekodus õpetajana. Nüüd töötab haiglas intensiivravis põetajana.

Tema garantii seljale on läinud juba 15 aastat tagasi. Ta oleks pidanud juba ammu ratastoolis ringi liikuma, aga tänu tugevale maatööle on ta suutnud enda seljalihased tugevana hoida ja see teda ka püsti hoiab. Kahjuks küll ilma tugevate valuvaigisteta ta ühtegi päeva hakkama ei saa...

Ta on olnud kaasas meie kõikide õdede sünnitustel. Tal on kokku kuus lapselast ja kohe tulemas ka lapselapselaps, kes on esimene, kelle sünnitusele ta kaasa ei saa minna, kuna koroona pärast ei lubata.

Ehk siis: minu ema võib nimetada minu arvates päris kindlasti SUPEREMAKS!

Lisaks pean ka kirjutama tema kohta ühe paljudest humoorikatest juhtumitest:

Olime soojamaareisil ning seal olles otsustasime minna keha koorimisse ja massaaži. Mina olin järjekorras esimene ning kui sealt välja tulin ja ema pidi järgmisena minema, ütlesin talle, et ära bikiine keha koorimisse selga pane, kuna nad teevad seda kohvipaksuga ja see rikub bikiinid ära. Öeldud-tehtud: nii ta läkski, aga kui minule tegi seda naisterahvas,siis temale tuli MEESTERAHVAS seda tegema.

Ta oli ilusti ennast alasti võtnud ja massaažilauale pikali heitnud, kui uksest astus sisse meesmassöör. Kumbki ei öelnud sõnakestki... Ema ütles ainult, et ta sulges silmad ja tänas jumalat, et ta ennast ära oli raseerinud, sest muidu oleks tal veel piinlikum olnud. Pluss sellele lisandus veel massaaž, mis ei olnud niisama silitamine, vaid ikka korralik Tai massaaž, kus otseses mõttes peale ronitakse ja keha väänama hakatakse. Nii et emale on see kindlasti kohe kõige meeldejäävam soojamaareis ja massaažikogemus."

Saabuval pühapäeval on käes emadepäev ja selle puhul loosime ühele õnnelikule emale välja MV Collection luksusliku kinkekomplekti tähtkuju käsitöö aroomiküünla, Chocolala emadepäevateemalise šokolaadikarbi ja Blummin kuni aasta säilivate punaste roosiõitega lillekarbi.

Mida võitmiseks tegema pead? Kirjuta meile naistekas@delfi.ee üks humoorikas ja tore lugu oma emast!