Esiteks on see plika perelõhkuja, kes minult ja mu tütrelt perepea röövis. Teiseks on ta kunstküünte ja juustepikendustega solaariumitibi, kes veedab oma nädalavahetused ülitugevas joobeseisundis klubides mööda poste aeledes. Amet, loomulikult, küünetehnik. Minust 10 aastat noorem. Mis "emme" see selline on?!

Püüdsin tütrele selgitada, et mina olen tema üks ja ainus emme ja igal lapsel ongi ainult üksainus ema, aga tütar ütles, et see mimm on tema nädalavahetuse-emme. Mees ei näe probleemi, tema meelest see on nii nunnu. Lollakas!!!

Mõistusega võttes on tore, et laps mehe uue naisega hästi läbi saab ja too ei ole osutunud mingiks kurjaks võõrasemaks vms, aga minu süda ei pea vastu, kui laps teda järjekindlalt emmeks nimetab. Sellega justku annab ta sellele tibile mingid õigused, mis tegelikult peaksid jääma ainult mulle ja mu mehele, näiteks õiguse reegleid kehtestada või keelata ja käskida. Ma ei taha mehe juurde enam last viia, kui see nunnu "emme" seal ees on ja mu lapse südamesse poeb. Pole tema asi seal olla!

Kuidas teie olete sellise olukorra lahendanud? Kas keelate või võtate vabalt?