1. Ära valeta

Jah, sa tahad küll oma mehe emale meeldida, kuid see ei tähenda, et sa valetama peaksid hakkama. Kui sa vihkad koristamist ja söögi tegemist, siis ära räägi nendest kahest kui oma suurest lemmikust. Pole mõtet, see tekitab sulle lihtsalt probleeme juurde.

2. Ära räägi tema lapsest halba

Esimese asjana ei tohiks sa kindlasti oma ämmale hakata kurtma, kuidas tema poeg liiga palju suitsu teeb või korda hoida ei oska. Kas sulle meeldiks, kui keegi sinu armsast kassipojast halba räägiks? Loomulikult mitte.

3. Liigne intiimsus pole vajalik

Kindlasti olete te oma kallimaga kõrvuni armunud. Ja kindlasti on teil päris palju mahlakaid detaile kõige kohta, mida kahekesi proovinud või läbi teinud olete. Jäta need vähemalt perekonnas istudes enda teada. Ämmal ei ole tõesti vaja teada, milliseid mehetegusid tema laps voodis teeb.

4. Minevikust rääkimine on suur EI!

Ükskõik, kui armas, sõbralik ja hooliv sinu ämm on, sa ei tohiks mitte kunagi talle rääkida oma endistest armumistest ja poiss-sõpradest. Tema jaoks oled sina tema poja jaoks ainus ja ta soovib, et tema laps seda ka sinu jaoks oleks. Hoia kõike seda tema ees parem saladuses!

5. Sinu pereprobleemid jäägu sinule

Kui su peres ei ole asjad hästi, siis peaksid sa ise hakkama saama. Ära hakka oma raskest elust ja probleemidest ämmale kurtma. See võib tekitada olukorra, kus kaks perekonda täiesti tülli pööravad. Samuti peaksid sinu teada jääma teie perekonnasaladused. Need on saladused kindlasti põhjusega.

6. Elukoht

Kui su kaasa elab veel vanematega samas kohas, siis ära hakka esimese asjana kohe lauale viskama kaarte sisuga, kuidas ta sealt juba hommepäev välja kolib. Loomulikult tuleb ta sinu juurde, kuid siiski ei maksa ämma esimesel kohtumisel ära ehmatada. Piirid saagu paika jooksvalt ja mõne aja möödudes.

7. Hoia keelt hammaste taga!

Kui sulle midagi ei meeldi, siis hoia oma keel pigem hammaste taga! Iroonilised kommentaarid on veel kõige õudsem valik. Ära lasku tulistesse vaidlustesse ja säästa end esimese kohtumise katastroofist. Ole malbe, mõistlik ja pigem häbelik.

Allikas: Bollywoodshaadis