Miks enne jõule?

Raivo Järvi jaoks on arusaamatu, miks Signe oma pihtimusega vahetult enne jõule lagedale tuli.

"Saan aru, kui oleks mõni tuntud inimene, kes oma vana apsakat lunastab, aga et täiesti tundmatu inimene ..." jäi Järvi nõutuks.

Publikule ütles Signe, et lähedastele tema avameelne jutt meeldis: "Pealkiri oli küll raske: ta võttis mult poja ... Aga tegelikult vastab see tõele."

Küsimuse peale, miks Signe otsustas just loetud päevad enne jõule oma loo ära rääkida, kostab naine: "Aga millal siis veel? Mul toimub 29. detsembril heategevusüritus ja reklaami oli vaja."

Kardab poja tunnete pärast

Signe tunnistab, et kardab pärast artikli ilmumist oma poja tunnete pärast. "Aga võibolla ta ei loegi seda artiklit? Ta pidi sõjaväes olema. Võibolla on ta kaugel ära, ega näegi seda," loodab 21aastase Richardi ema.

Raivo Järvi on paar aastat tagasi rääkinud põgusalt, et temast sai üleöö üksikisa. Raivo ja Signe kolisid lahku: naine jäi Richardiga elama Mustamäe korterisse, mille naaberkorteri elanik andis Raivole teada, et laps on kogu aeg üksi.

"Kui laps on üksi ja räpane, ei ole ju muud varianti. Pidin ta endale võtma," on Raivo öelnud.

Miks aga Raivo lapse tookord ära viis? "Ta arvaski, et laps on üksi kodus. Mina läksin korraks välja ja naaber oli vahepeal helistanud, et laps on üksi kodus. Tegelikult sõbranna vaatas last. Aga siis Raivo lihtsalt tuli, võttis lapse ja läks."

Sõbranna oli purjus?

Publikule helistas Järvi anonüümseks jääda sooviv peretuttav, kes teab rääkida, et tol ajal pisikest beebit valvanud sõbranna olnud purjus.

Signe heidab ka sellele väitele valgust: "Ta ei olnud purjus. Me olime päeval veini joonud. Kindlasti ei joonud me tervet pudelit ära, sest järgmisel päeval oli veel veini alles."

Naine teeb pausi ja sõnab ohates: "Ma ei süüdistanud artiklis mitte kedagi. Eks ma olen ka ise vigu teinud."